Ai livrare rapidă în 1-3 zile lucrătoare și cost fix de livrare de 18 lei indiferent de greutate sau distanță!

Îndepărtarea petelor de rugină cu produsele Sanidet 

Îndepărtarea petelor de rugină cu produsele Sanidet 


 

Alesano.ro se mândrește cu faptul că are produse care dau rezultate excepționale. Dacă sunteți în căutarea unei soluții pentru îndepărtarea petelor de rugină, ați ajuns în locul potrivit. Avem un astfel de produs, care este foarte bun și despre care vom discuta pe larg în rândurile de mai jos.  

Sanidet CLEAN X-3 RUGGINE, 750Ml, soluţie acidă pentru îndepartarea petelor de rugină și calcar poate fi folosit pe toate tipurile de țesături, pentru a îndepărta petele persistente de rugină și calcar. Formula să noua este mult îmbunătățită și oferă o eliminare rapidă a petelor, cu o aplicare ușoară.  

Sanidet CLEAN X-3, pentru pete de rugină 


Formula echilibrată a acestei soluții face ca ea să nu afecteze țesăturile, deși este acidă. Impactul asupra mediului înconjurător este minim, deoarece soluția este biodegradabilă.  

Modul de aplicare al acestei soluții pentru pete de rugină și calcar este simplu: se pulverizează puțin peste pată și apoi se spală țesătură conform indicațiilor de pe etichetă. Rezultatul va fi remarcabil, petele de rugină sau calcar dispărând definitiv.  

Soluția pentru pete de rugină se folosește preponderent în spălătorii, primind nenumărate recomandări din aceste locuri. De asemeni, ea poate fi folosită în industria hotelieră, spitale, industria agroalimentară, industria textilă, sistemul Ho.Re.Ca, firme specializate de curăţenie etc.  

Prețul – spunem noi – este unul corect, fiind doar 42,36 lei pentru 750 mililitri de soluție acidă. Dacă v-ați săturat să încercați metode și detergenți pentru a scoate petele de rugină, căutarea dumneavoastră a luat sfârșit cu Sanidet CLEAN X-3 RUGGINE, 750Ml, soluţie acidă pentru îndepartarea petelor de rugină și calcar.  

Produsele Sanidet sunt excepționale 


Portofoliul de produse Alesano.ro este atent ales și gândit. Dorim să suplinim orice necesitate în materie de curatare, însă să o facem corect și cu rezultate. Astfel, am ales să comercializăm gama Sanidet pentru că este absolut fabuloasă în materie de scoatere a petelor în tot felul de condiții.  

Gama Sanidet se bucură de multe produse, fiecare dintre ele fiind atent studiate. Le-am testat și noi în laboratoarele proprii și în mediul Ho.Re.Ca și am fost pe deplin mulțumiți de rezultate. CLEAN-X este o subgama care conține 3 produse, pe care, apropo, le avem la reducere cu un discount de –9%. Produsele CLEAN-X pe care le comercializăm sunt: Sanidet CLEAN X-1 OXY, 1L, soluție pentru îndepărtarea petelor pe bază de Oxygen Activ, Sanidet CLEAN X-2 SMACCHIA, 1Kg, soluție enzimatică cu surfactanţi pentru îndepărtarea petelor și produsul despre care v-am vorbit astăzi, Sanidet CLEAN X-3 RUGGINE, 750Ml, soluţie acidă pentru îndepartarea petelor de rugină și calcar. Se recomandă a fi folosite cu alte produse din categoria Sanidet, pentru a se obține rezultate optime.  

Produsele Sanidet pot fi găsite în categoria Detergenți PRO™ Lavanderia, unde veți putea selecta și detergenți profesionali cu care să spălați țesăturile.  

La Alesano.ro, găsiți doar calitate 


Uneori, pe pagina noastră de Facebook, postăm recenzii venite din industria ospitalieră sau restaurante. Acestea sunt sincere, directe și ne laudă produse concrete. (Dacă doriți, puteți să ne dați și dumneavoastră like pe pagina noastră de Facebook sau urmărire pe pagina de Instagram.) Aceste recenzii pot fi văzute și pe site și ne place să le arătăm celorlalți, pentru că arată cât de bune sunt produsele noastre, prin cuvintele unor profesioniști care au stabilite standarde înalte.  

Comercializăm detergenți profesionali și soluții de curățare de calitate, care pot fi folosite în domenii diferite, acolo unde se cer rezultate excepționale, dar și acasă, în mașina de spălat automată. Vă stăm la dispoziție prin intermediul chatului din stânga jos, dar și a numărului de telefon afișat pe site, pentru orice informații doriți. Avem o echipă tehnică foarte bine informată, care poate răspunde rapid la orice întrebări aveți.  

Vă recomandăm să citiți cu atenție fișa tehnică care vine la orice detergent profesional pe care îl comercializăm, pentru a obține rezultatele dorite. De asemeni, uitați-vă atent și pe recomandările de pe eticheta țesăturilor, pentru a nu le deteriora. Sanidet CLEAN X-3 RUGGINE, 750Ml, soluţie acidă pentru îndepartarea petelor de rugină și calcar este un produs ideal atunci când vorbim despre scoaterea petelor de rugină de pe țesături și este comercializat de Alesano.ro la un preț corect pentru ceea ce face.  

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!