Ai livrare rapidă în 1-3 zile lucrătoare și cost fix de livrare de 18 lei indiferent de greutate sau distanță!

Contacteaza-ne sau completeaza formularul


Scrie-ne un mesaj si in cel mai scurt timp vei fi contactat(a) de catre unul din operatorii nostri.

Alesano Distrib S.R.L..


  • Cod Fiscal: 39910648
  • Nr. Reg. Com: j40/13668/2018
  • Sediu Social: Strada Dirijorului, Sector 1, București
  • Cont Bancar: RO28BTRLRONCRT0469041101
  • Banca: BANCA TRANSILVANIA
  • Capital Social: 400

Contact


În secțiunea "Contacteaza-ne sau completeaza formularul", vei găsi datele noastre de contact și formularul nostru pentru a ne trimite un mesaj.

Alesano.ro reprezintă destinația perfectă pentru nevoile tale de curățenie, oferind o gamă variată de produse de înaltă calitate. Specializat în detergenti, cosuri de gunoi și produse de curățenie Horeca, magazinul nostru online se angajează să furnizeze soluții eficiente pentru mediul tău, indiferent dacă este vorba despre spațiul de acasă sau cel profesional.

Detergenții noștri sunt selecționați cu grijă pentru a asigura performanță maximă în eliminarea murdăriei și a bacteriilor, contribuind la menținerea unui mediu curat și sănătos. Avem o varietate de opțiuni pentru diferite tipuri de suprafețe, garantând rezultate remarcabile fără a compromite integritatea materialelor.

În plus, oferim o gamă extinsă de cosuri de gunoi, adaptate nevoilor diverse ale clienților noștri. Fie că este vorba despre un spațiu comercial sau un birou, avem soluții practice și estetice pentru colectarea eficientă a deșeurilor.

Pentru industria Horeca, punem la dispoziție produse de curățenie specializate, contribuind la menținerea unui standard înalt de igienă și prezentare. Alege Alesano.ro pentru a beneficia de produse de calitate, livrate la ușa ta, și transformă experiența curățeniei într-o activitate simplă și eficientă.

Nu ezita sa ne contactezi

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!