Ai livrare rapidă în 1-3 zile lucrătoare și cost fix de livrare de 18 lei indiferent de greutate sau distanță!

Cum se îndepărtează ciocolata de pe orice? 

Cum se îndepărtează ciocolata de pe orice? 

Petele de ciocolată se îndepărtează foarte greu și se împrăștie repede. Dacă dumneavoastră sau cel mic ați pătat o haină, pereți sau canapeaua cu ciocolată, vă venim în ajutor cu sfaturi pentru curățarea ei. Desigur, vă vom recomanda și detergenții noștri alături de sfaturi, astfel încât să împrospătați suprafața și aceasta să iasă curată, “ca la carte”.  

Îndepărtarea petelor de ciocolată de pe haine 


Hainele copilului sau ale dumneavoastră pot fi curățate ușor, la spălare, dacă veți folosi detergentul și soluția potrivită.  

Sanidet Lavanderia O-05 Oxygen HC este o soluție pe bază de Peroxid de Hidrogen, care are și efect antibacterian, așadar este numai bună pentru a fi folosită pentru hainele copilului. Îndepărtează murdăria dificilă organică și anorganică de pe țesăturile albe sau colorate, fară a afecta fibrele din componența acestora.  

Principiul de funcționare al acestei solutii este simplu și exact ce vă trebuie pentru a spăla petele de ciocolată. Oxigenul activ din componența sa desface fibrele și sprijină acțiunea detergentului în curățare. Drept urmare, acestea vor fi foarte bine curățate, dar și moi și catifelate.  

În ceea ce privește detergentul, vă recomandăm să folosiți Lavanderia Dust Ultra, pe care îl comercializăm în ambalaj de 10 kilograme. Este un detergent profesional, și el îmbogățit cu oxigen, care poate fi folosit la spălare manuală sau automată. Se poate folosi la orice temperatură, țesătura păstrând, după spălare, parfumul fin al acestuia.  

Îndepărtarea petelor de ciocolată de pe mobilă 


Pentru a îndepărta petele de ciocolată de pe mobilă, este necesar să folosiți o soluție degresantă. Dacă mobila este din material textil, atunci vă recomandăm detergentul prezentat în rândurile de mai sus, împreună cu o perie și apă.  

Soluția degresantă pe care v-o propunem este una folosită des în domeniul HoReCa și se numește Alesano Degres Forte. Este producție proprie și vine ambalată într-un bidon de 5 litri. Se poate folosi, după ce ați îndepărtat petele de ciocolată de pe mobilă, pentru curățarea bucătăriei și a băii. Find alcalină, îndepărtează ușor orice pată care conține grăsime.  

Alesano Degres Forte este un detergent profesional de foarte bună calitate, care primește necontenit recenzii pozitive de la clienți. Formula sa puternică este ideală pentru a curăța plitele, grăsimile de pe mobilă sau faianță. Este recomandat a fi folosit într-un pulverizator, cu ajutorul căruia să îl pulverizați peste petele problematice.  

Îndepărtarea petelor de ciocolată de pe pereți 


Semnele mânuțelor pline de ciocolată ale copilului arată la început drăgălaș, însă nu și atunci când urmează să primiți musafiri. Puteți să le scoateți rapid folosind o soluție pe bază de clor, care, însă, este posibil să vă strice varul de pe pereți, oricât de multă apă ați pune.  

Sau puteți, de asemeni, să folosiți Alesano Degres Forte împreună cu apă și să ștergeți cu o cârpă moale peretele. Find o soluție super concentrată, acesta curăță eficient multe tipuri de pete de pe suprafețe diferite. Cel mai eficient, însă, este să folosiți apă călduță.  

Produsele Alesano sunt 100% românești și răspund unei game largi de nevoi în materie de curățenie. Acestea sunt testate, înainte de a fi puse spre comercializare, de către o serie de profesioniști din domeniul HoReCa și întoarse în laborator dacă standardele nu corespund. Acestea sunt livrate rapid, din depozitele proprii, și ne dorim să le păstrăm un preț corect, în raport cu calitatea pe care o oferă. Pe site-ul nostru, în ultima parte a paginii principale, veți găsi recenziile venite de la diferiți clienți, pentru produsele noastre.  

Pe lângă că pot scoate petele de ciocolată, aceste produse prezentate în acest articol au o multitudine de alte beneficii. Ele sunt ideale pentru îndepărtarea murdăriei de orice tip dintr-o casă și sunt atent testate în laborator, astfel încât să nu producă alergii. Sunt indicate pentru a fi folosite chiar și în locurile unde cei mici ajung, precum peretele sau canapeaua. Desigur, utilitatea lor principală nu este cea prezentată în articol, însă reprezintă o soluție foarte bună împotriva petelor de ciocolată.  

Dacă aveți întrebări în ceea ce privește produsele Alesano, vă stăm la dispoziție prin intermediul chatului sau a numărului de telefon afișat pe site. Nu ezitați să ne contactați indiferent ce doriți să întrebați, iar personalul nostru dedicat vă va răspunde cu dragă inimă.  
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!