Ai livrare rapidă în 1-3 zile lucrătoare și cost fix de livrare de 18 lei indiferent de greutate sau distanță!

Curățarea suprafețelor din restaurante: o treabă pentru profesioniști 

Curățarea suprafețelor din restaurante: o treabă pentru profesioniști 
Normele stricte de igienă din restaurante ne fac să revenim ca și clienți în locurile preferate. Căutăm să vedem suprafețe strălucitoare, fară urme sau calcar, unde se gătește igienic și respectând legislația în vigoare. Cel puțin, așa gândește un client obișnuit al oricărui restaurant!  

La Alesano, suntem conștienți de cât de importantă este curățenia în bucătăria și celelalte spații ale unui restaurant. Produsele noastre sunt atent testate împreună cu personalul Horeca cu care colaborăm și nu ne lăsăm până când nu obținem ceea ce este mai bun din ele.  

Astăzi, vrem să vă recomandăm o serie de produse de curățenie care garantează suprafețe curate și strălucitoare. Desigur, probabil știți deja, dacă sunteți aici, despre Alesano Degres Forte, un detergent profesional, degresant, pentru bucătărie. Este unul dintre cele mai bune produse ale noastre și are numai recenzii pozitive. Însă ca el mai sunt, iar despre aceste produse vom discuta în rândurile care urmează. 

Alesano AnticalkMax – un detergent dezincrustant, anticalcar 


Cu o formulă foarte puternică, Alesano AnticalkMax este o soluție rapidă și eficientă pentru curățarea suprafețelor din domeniul Horeca. De asemeni, acesta este ideal pentru curățarea ustensilelor. Astfel, se va economisi timp și energie, putând ca dumneavoastră să vă concentrați eforturile pe oferirea unor experiențe de neuitat clienților. Fiind un produs românesc, acesta este livrat rapid și are un preț competitiv.  

Acesta este un detergent decapant pe bază de acid fosforic folosit la curățenia din zonele sanitare, din băi și din industria alimentară. Se recomandă a fi folosit acolo unde standardele de igienă trebuie să fie foarte ridicate, așa cum este industria laptelui sau cea a cărnii. Se poate folosi pe toate materialele, fară să cauzeze daune ale acestora. Este ideal pentru a înlătura calcarul de pe inox. Îndepărtează rugina, varul, petele de săpun sau petele de la umezeală. Se lasă să acționeze circa 5 – 7 minute după aplicare, pentru ca, mai apoi, să fie clătit cu apă din abundență.  


Sanidet Demat Forno – un detergent pentru spălarea cuptorului 


Cuptorul este locul unde grăsimile se aseaza zilnic într-un restaurant. Comercializăm un detergent special concepute pentru această zonă a bucătăriei, care oferă rezultate maxime de curățenie prin simpla aplicare. Acesta are o putere mare de curățare și poate preveni formarea petelor și a depunerilor de calcar pe cuptor. Îndepărtează chiar și grăsimea carbonizată, fară a afecta în vreun fel suprafața cuptorului.  

Dozarea acestui detergent pentru cuptor se face în funcție de cât de multă murdărie este și duritatea apei cu care se efectuează clătirea. Pentru a utiliza acest produs, este nevoie de dozatorul automat de spălare integrat. Este un produs profesional, așadar, înainte de a îl utiliza, este indicat să citiți fișa tehnică a acestuia. Poate fi folosit și la spălarea vaselor în mașina automată.  


Dezinfectant TP1 – TP2 – TP4 – un aliat al curățeniei exemplare 


Iar ca o curățenie a unui restaurant să fie completă, este necesară aplicarea unui dezinfectant pe toate suprafețele care iau contact cu oamenii și nu doar. De aceea, comercializăm un dezinfectant foarte bun, care să vă ajute cu ustensilele, suprafețele și recipientele pe care le folosiți de-a lungul zilei. Poate fi folosit și pentru dezinfecția suprafețelor interioare ale sistemului de apă potabilă umană și veterinară. Totuși, pentru că este un produs profesional, vă recomandăm să citiți cu atenție fișa tehnică a produsului.  

Acest dezinfectant se folosește, în special în industria agroalimentară, industria hotelieră, pensiuni, agroturisme, azile de bătrâni, centre de înfrumuseţare,  spitale, spaţii private şi zone de sănătate publică etc.   


Alesano Degres Multi – un detergent pentru tot felul de suprafețe 


Ideal pentru a fi folosit în special pe suprafețele făcute din oțel inoxidabil, Alesano Degres Multi se adresează celor care își doresc o curățenie exemplară în bucătărie, fară a depune prea mare efort. Formula sa este de ultimă generație, ingredientele din care este făcut fiind non-toxice, dar puternice. Poate fi folosit pentru frigidere, plite, hote sau chiuvete din inox, dar și alte tipuri de suprafețe. Este suficient să aplicați degresantul pe suprafața dorită, să îl lăsați să acționeze pentru câteva minute, iar mai apoi să ștergeți cu o lavetă umedă. Nu necesită clătire ulterioară.  

Așa cum review-urile la acest degresant spun, curăță suprafețele de inox foarte bine, fiind recomandat de chefi bucătari experimentați. Puteți să îl folosiți și la spălarea vaselor, formula sa non-toxică recomandandu-l pentru acest lucru.  

Sperăm că recomandările noastre pentru curățarea bucătăriei vă sunt de folos și așteptăm review-urile dumneavoastră pe pagina produselor pe care le-ați folosit sau pe Facebook. Vă mulțumim că alegeți Alesano și vă dorim curățare ușoară!  

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!