Ai livrare rapidă în 1-3 zile lucrătoare și cost fix de livrare de 18 lei indiferent de greutate sau distanță!

De ce fel de detergent de rufe aveți nevoie? 

De ce fel de detergent de rufe aveți nevoie? 


Atunci când vine vorba de spălatul rufelor, este foarte important să alegem detergentul potrivit. Nu doar că acest aspect va influența dacă hainele sunt curate și frumos mirositoare după spălare, însă vă ajută să știi că țesăturile sunt protejate de întindere/ micșorare și decolorare.  

Cu atât de multe tipuri de detergenți pe piață, poate lua ceva timp să alegeți pe care să îl folosiți. În acest articol, vom analiza cele mai importante criterii de alegere a detergentului de rufe, precum nevoile dumneavoastră, costul, impactul asupra mediului etc.  


Ce tip de țesătură spălați? 


Atunci când căutați să cumpărați detergent, trebuie să luați în calcul ce tip de haine și țesături spălați în mod normal. Unii detergenți se potrivesc mai bine anumitor țesături decât alții. De exemplu, dacă spălați multe rufe delicate sau albe, uitați-vă după un detergent special conceput pentru rufele de acest tip. Sau după unul care vă va ajuta să mențineți hainele albe astfel mai mult timp. Dacă aveți rufe foarte murdare, veți dori un detergent cu agenți de curățare puternici.  

Alesano PureWhite detergent lichid de rufe albe 5L este special conceput pentru spălarea rufelor albe, menținându-le strălucirea mai mult timp decât alți detergenți. Este un detergent de calitate superioara, fabricat în România, sub atenta supraveghere a unei echipe cu experiență în domeniul ospitalier.  


Cu ce tip de apă spălați? 


Apa dură poate strica atât hainele spălate, cât și mașina de spălat. În funcție de cât de dură este apa, puteți alege un detergent de haine care să ia în considerare acest aspect și să contribuie prin formula sa la o spălare mai eficientă. Pe de altă parte, apa care nu conține multe minerale nu afectează țesăturile și mașina de spălat, așadar nu necesită un detergent special.  

Lavanderia Dust Ultra, detergent rufe, 10kg este un detergent profesional recomandat pentru a fi folosit în locurile în care apa este dură. Acesta este îmbogățit cu oxigen și curăță foarte bine chiar și cele mai dificile pete.  

Cu ce fel de detergent vreți să spălați?  


Există două tipuri de detergenți: lichid și pudră. Detergenții lichizi sunt, în general, mai concentrați și funcționează mai bine în apă rece. De asemeni, sunt mai gentili cu țesăturile, așadar sunt potriviți pentru hainele delicate și cele de bebeluși. Pe de altă parte, detergenții pudră sunt mai buni pentru țesăturile foarte murdare și dacă sunt folosiți cu apă caldă.  

O altă opțiune este un detergent all-in-one, care combină detergenții lichizi și cei pudră într-o singură formă. Aceste produse sunt destul de bune și curăță hainele ușor.  

Alesano pachet PROMO 5L + 5L : RainbowClean detergent lichid de rufe colorate + AromaSoft balsam lichid de rufe este un pachet ce conține un detergent lichid foarte bun. De asemeni, și balsamul are un efect extraordinar.  

Luați în considerare prețul și recomandările 


Atunci când alegeți un detergent de rufe, este important să luați în considerare prețul și să comparați produsele între ele din acest punct de vedere. Să citiți recomandările online este absolut necesar, în special dacă aveți nevoi specifice, precum să spălați rufele delicate ale copiilor sau să scoateți petele dificile. Citiți lista de ingrediente a fiecărui produs înainte de a face o alegere decisivă.  

La Alesano, ne bucurăm de review-uri bune pentru produsele noastre, venite în special din industria ospitalității. Detergenții noștri profesionali sunt folosiți în spălătorii, în hoteluri, în pensiuni, în restaurante și în clinici private.  

Luați în considerare impactul asupra mediului 


Avem doar o planetă și este cazul să o protejăm prin orice acțiune putem. Punem preț pe această idee și, de aceea, comercializăm detergenți profesionali în ambalaje biodegradabile în proporție de 90%. Produsele sunt prietenoase și cu corpul uman, însă vă recomandăm să citiți fișele tehnice cu atenție, ele fiind, totuși, profesionale.  

Alesano.ro comercializează detergenți profesionali 100% românești, pe care îi obținem în laboratoare foarte bine echipate. Studiem efectele lor cu atenție în domeniul Horeca și căutăm constant să aducem îmbunătățiri.  

 
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!