Ai livrare rapidă în 1-3 zile lucrătoare și cost fix de livrare de 18 lei indiferent de greutate sau distanță!

Coșuri de gunoi cu capacitate medie 

Coșuri de gunoi cu capacitate medie 
Când vine vorba despre coșuri de gunoi cu capacitate medie, oferta Alesano.ro este destul de bogată. De calitate și la prețuri convenabile, acestea oferă o soluție profesionistă de înmagazinare a gunoiului.  

În cadrul acestui articol, vă vom prezenta câteva coșuri de gunoi cu capacitate medie, care să vă ajute să strângeți mizeria de peste zi în bucătărie, în băi sau pe holuri. Elegante și cu un design plăcut și funcțional, coșurile de gunoi Alesano.ro sunt durabile și pot fi folosite pentru depozitarea unei game variate de deșeuri.  

Coș de gunoi, inox, rotund, cu pedală, 12L, negru, SMR Professional Hygiene  


De culoare neagră, acest coș de gunoi cu o capacitate de 12 litri se pretează într-o varietate de spații, de la cele de birou, la băi sau bucătarii. Este prevăzut cu pedală exterioară pentru deschiderea capacului și găleată interioară din plastic cu mâner. Preponderent, acesta este cumpărat în saloane de înfrumusețare, birouri, spații administrative, hoteluri etc.  

Coșul de gunoi are o înălțime de 35,5 centimetri și o circumferință de 24,5 centimetri. Astfel, el poate fi așezat chiar și în spații strâmte, forma lui rotundă facandu-l o achiziție elegantă, care se integrează în orice decor. Este realizat din inox, ceea ce înseamnă că nu ruginește și nu se rupe. Este o soluție perfectă pentru colectarea deșeurilor, fiecare detaliu al său fiind gândit cu atenție, astfel încât să fie practic și ușor de utilizat.  

Coș de gunoi, inox, rotund, capac batant, 11L, SMR Professional Hygiene  


Cu o capacitate de 11 litri, acest coș de gunoi din inox este ideal în special pentru saloanele de înfrumusețare. Se potrivește perfect cu decorul unui astfel de loc, iar capacul său batant îl face numai bun spre a fi folosit fără să îl atingeți cu mâna. Are o înălțime de 38 de centimetri și o circumferință de 20,5 centimetri. Se poate folosi intens, deoarece materialul este unul rezistent și durabil. Nu va rugini și nu se va rupe.  

Designul elegant și modern al coșului de gunoi cu capac batant are linii fluide și fine, ceea ce adaugă o notă de rafinament oricărei încăperi. Este ideal a fi amplasat în spațiile de birouri, deoarece nu va face notă discordantă cu acestea, mulțumită aspectului său discret. Oferă suficient spațiu pentru colectarea deșeurilor, ajutandu-vă să mențineți curățenia și ordinea zilnică acolo unde este amplasat. Accesul este rapid și igienic, fiind o soluție funcțională și atractivă.  

Coș de gunoi, inox, rotund, cu pedală, 16L, SMR Professional Hygiene 


Dacă doriți un coș de gunoi mai mare, totuși, cu pedală, care să păstreze liniile fine ale celor de mai sus, atunci acest model de coș de gunoi din inox este pentru dumneavoastră. Are o capacitate de 16 litri, cu o înălțime de 43 de centimetri și o circumferință de 25 de centimetri. Poate fi așezat cu ușurință în colțul încăperilor sau lângă masa de lucru, ceea ce îl face potrivit pentru bucătarii, saloane de înfrumusețare, birouri, spații administrative etc. Fiind făcut din inox, el este ideal a fi folosit intens, deoarece nu se va rupe și nici nu va rugini.  

Coșul de gunoi are o găleată interioară din plastic, pentru debarasarea ușoară a gunoiului, și este acționat cu ajutorul unei pedale, ceea ce îl face foarte igienic. Designul rotund și modern este rafinat, permițând amplasarea lui la vedere, cum ar fi pe holurile instituției în care lucrați sau a pensiunii dumneavoastră. Capacitatea sa de înmagazinare a deșeurilor este eficientă, fiind suficientă pentru utilizarea zilnică din orice spațiu. Este un coș de gunoi versatil, ce are o funcționalitate ridicată și se numără printre cele mai des vândute produse ale noastre. Prețul său este foarte convenabil pentru ceea ce oferă, așa cum este prețul tuturor produselor Alesano.ro.  

Oferta noastră de coșuri de gunoi este una vastă, așadar, dacă nu ați găsit ce căutați aici, vă invităm să vizitați întreaga categorie, în căutarea celui pe care îl doriți. Vă recomandăm să vă abonați și la newsletter-ul nostru, pentru a primi recomandările noastre în materie de produse Alesano.ro, pentru că trimitem doar unul pe săptămână, în speranța că nu vă deranjăm. Urmăriți blogul nostru pentru alte recomandări de coșuri de gunoi, sfaturi utile, descrieri complexe ale produselor noastre și idei potrivite afecerilor dumneavoastră.  

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!