Ai livrare rapidă în 1-3 zile lucrătoare și cost fix de livrare de 18 lei indiferent de greutate sau distanță!

Coșuri de gunoi încăpătoare 

Coșuri de gunoi încăpătoare 
V-ați săturat să duceți gunoiul de câteva ori pe zi și vă doriți un coș de gunoi încăpător, care să asigure strângerea deșeurilor pe tot parcursul zilei de muncă? La Alesano, găsiți exact ceea ce vă trebuie! Avem o multitudine de modele de coșuri de gunoi din inox, cu care să “vă faceți treaba”. Ne adresăm, în special, restaurantelor, hotelurilor, abatoarelor sau altor medii unde curățenia trebuie să fie exemplară și, prin produsele noastre, dorim să ridicăm standardele de calitate din aceste industrii.  

În cadrul acestui articol, vă vom prezenta câteva coșuri de gunoi încăpătoare, care să vă satisfacă nevoile de strângere a deșeurilor de peste zi. Astfel, gunoiul nu va trebui dus atât de des și dumneavoastră vă puteți rezerva energia și timpul pentru a face alte lucruri importante.  

Coș de gunoi, inox, rotund, capac batant, 45L 


La un preț de doar 212,35 lei, avem un coș de gunoi de 45 de litri, ce are o înălțime de 65 de centimetri și un diametru de 31,5 centimetri. Acesta este făcut din inox și are capac batant, pentru a vă ușura mișcările. Este potrivit pentru uz industrial și utilizare intensă, putând fi așezat în birouri, spații administrative, hoteluri, restaurante, saloane de înfrumusețare etc.  

Cu un design elegant, acest coș de gunoi are o funcționalitate ridicată, fiind ideal în colectarea deseurilor într-un mod frumos și practic. Mulțumită formei sale rotunde, el poate fi așezat oriunde, deoarece nu va face notă discordantă cu designul încăperii în care este amplasat. Astfel, este ideal pentru a fi pus chiar și în spații comerciale sau publice, acolo unde gunoiul se adună în cantități mari peste zi.  

Capacitatea să generoasa de 45 de litri îl recomandă în mediile unde utilizarea coșului de gunoi este intensă, mai ales pentru că are o funcționalitate ridicată.  

Coș de gunoi, inox, dreptunghiular, capac batant, 80L  


Dacă aveți nevoie de o capacitate și mai mare de strângere a deșeurilor, atunci vă recomandăm acest coș de gunoi din inox, de formă dreptunghiulară, și el cu capac batant. Cu o înălțime de 89,5 centimetri și cu laturi de 30 și 35 de centimetri, el este deosebit de ușor de adaptat mediului în care este așezat. Și acest coș de gunoi este recomandat a fi amplasat în mediile în care utilizarea intensivă a lui cere o calitate și o funcționalitate ridicată. Se recomandă a fi folosit în medii precum birouri, spații administrative, hoteluri, restaurante, saloane de înfrumusețare etc.  

Materialul din care este făcut acest coș de gunoi este un inox rezistent, ceea ce garantează că își vă păstra un aspect impecabil pentru foarte mult timp. Astfel, el reprezintă o investiție solidă și practică pentru gestionarea deșeurilor care se adună de la o zi la alta.  

Capacitatea sa de 80 de litri este una suficientă pentru un restaurant, de exemplu, astfel încât personalul nu va trebui să ducă gunoiul prea des. Fiind din inox, acesta nu ruginește, putând fi amplasat chiar și în mediile unde gradul de umezeală este unul ridicat.  

Coș de gunoi, inox, rotund, cu pedală, 40L 


Dacă vă doriți un coș de gunoi încăpător, pe care să nu îl atingeți atunci când doriți să aruncați ceva, vă recomandăm acest coș de gunoi cu pedală, ce are o capacitate de 40 de litri. Are o înălțime de 62,5 centimetri și un diametru de 31,5 centimetri, pretandu-se pentru spații diferite, precum cele de birouri, spații administrative, hoteluri, restaurante, saloane de înfrumusețare etc.  

Acționarea cu pedală vă permite să puneți gunoiul cu ambele mâini, dacă aveți nevoie de acest lucru, sau să vă întoarceți la ce făceați fară a fi nevoie de o pauză pentru spălarea pe mâini. Designul modern și estetic îi permite să fie amplasat în fața clienților, forma sa rotundă fiind deosebit de elegantă și echilibrată vizual. Ca și coșul de gunoi precedent, și acesta este făcut dintr-un inox durabil, care garantează eficiența și longevitatea acestuia pentru mult timp.  

La Alesano.ro, găsiți produse precum coșuri de gunoi din inox care să vă ajute să mențineți curățenia. Le alegem în funcție de calitate, în primul rând, și ne asigurăm că putem practica un preț corect când vine vorba de ele. Ne bucurăm de review-uri foarte bune la fiecare produs și garantăm că veți reveni pentru alte cumpărături, după ce o veți face pe prima.  

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!