Ai livrare rapidă în 1-3 zile lucrătoare și cost fix de livrare de 18 lei indiferent de greutate sau distanță!

Pardoseli mai curate cu Ara LF 

Pardoseli mai curate cu Ara LF 
Într-un atelier de lucru sau într-o zonă în care se întâmplă procese industriale, să ai pardoseli curate folosind diferite produse poate fi o loterie. Alesano vine în întâmpinarea celor care au astfel de probleme și pune la dispoziția lor un produs inovator, care curăță foarte bine orice suprafață rezistentă la apă.  

Concentrat, Ara LF este o soluție care dizolvă uleiurile grele, grăsimile și proteinele. Are un miros plăcut și poate fi folosit în industria alimentară, nefiind toxic.  

Ara LF, concentrat în ambalaj de 5 litri 


Suntem conștienți că spațiul dumneavoastră cere o cantitate mai mare de soluție pentru pardoseli. De aceea, v-am pregătit un ambalaj de 5 litri, la un preț modic, de doar 73,58 lei.  

Astfel, veți avea cantitatea necesară de soluție pentru câteva luni, deoarece aceasta este foarte concentrată, nefiind nevoie să puneți mult în apă, pentru a își face efectul. Curăță foarte bine chiar și zonele podelei care sunt încărcate de mizerie și lasă un miros plăcut, de proaspăt și curat.  

Poate fi aplicată atât cu mașina, cât și cu pistonul. Este recomandată a fi folosită în curățenia de după incendiu, acolo unde funinginea este greu de îndepărtat și ridică probleme. Această soluție asigură o curățare și o degresare în profunzime, fiind ideală pentru îndepărtarea grăsimilor din bucătăriile restaurantelor.  

Ambalajul său este practic, fiind ușor de folosit mulțumită mânerului. Soluția nu lasă suprafață alunecoasă, așa cum se întâmplă în cazul altor soluții de curățare, ceea ce o face ideală pentru holurile unde traficul este intens.  

Detergent profesional pentru tot felul de pardoseli 


Ara LF este un produs 100% românesc, așa cum sunt toate produsele comercializate de către Alesano. Este atent testat în laboratoarele noastre, dar și în mediile Horeca, pentru a vedea dacă se potrivește standardelor stabilite de compania noastră în ceea ce privește curățenia.  

Soluția se potrivește tuturor tipurilor de pardoseli, fie ele din gresie, piatră, lemn sau ciment. Le lasă curate și frumos mirositoare, indiferent cât de multă murdărie au avut. Este un degresant puternic, care nu lasă urme și nu necesită multă frecare pentru a curăța grăsimile. Oferă soluții rapide și eficiente de curățare, așa cum sunt toți detergenții comercializați de noi.  

Proprietarii de restaurante ne-au lăsat recenzii foarte bune în ceea ce privește produsul Ara LF, 5L, produs de curățare intensiv concentrat, degresant pentru pardoseli. Aceștia iau în calcul raportul calitate – preț și spun că este unul extrardinar de bun. Soluția face exact ceea ce spune și, de aceea, cine o încearcă o dată, pentru curățenie, va dori să o folosească pentru totdeauna. Prețul său este unul stabilit conform politicii Alesano, așadar menține atributul de “corect”, chiar ieftin, atunci când e să analizăm avantajele sale.  

Avantajele folosirii soluției pentru pardoseli Ara LF 


Atunci când veți folosi soluția pentru pardoseli Ara LF, veți putea remarca că aceasta:  

- Curăță grăsimile în profunzime, chiar și acolo unde ele sunt depuse pe straturi, de-a lungul timpului; 

- Nu lasă suprafața alunecoasă, astfel încât se poate folosi în locurile unde se trece des, așa cum sunt bucătăriile sau holurile; 

- Oferă avantaje pe care alte soluții pentru pardoseli nu le oferă, așa cum este lipsa nevoii de frecare pentru mult timp; 

- Menține suprafața curată pentru mai mult timp, după câteva folosiri aceasta fiind mult mai ușor de curățat; 

- Are un preț ieftin pentru cât de bună este, un bidon fiind suficient pentru câteva luni; 

- Este o formulă puternic concentrată, fiind necesară o cantitate mică la fiecare spălare, aceasta amestecandu-se cu apa din abundență; 

- Poate fi folosită în mașini, deoarece nu le afectează straturile; 

Ara LF este o soluție pentru pardoseli ideală a fi folosită în mediul unde lucrați sau acasă la dumneavoastră. Nu este toxică, așadar nu trebuie să vă faceți griji pentru copii sau animale, și curăță atât de bine, încât este unul dintre cele mai apreciate produse ale noastre.  

Alesano oferă soluții de curățare pentru pardoseli, suprafețe, haine. Acestea sunt dintre cele mai bune și au prețuri cu care ne mândrim. Înainte de a le pune la vânzare preferăm să le testăm în laborator, dar și în restaurante sau pensiuni și, de aceea, ele sunt alese cu grijă, în funcție de rezultate.  

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!