Ai livrare rapidă în 1-3 zile lucrătoare și cost fix de livrare de 18 lei indiferent de greutate sau distanță!

Avem o ofertă bună: detergent + balsam de rufe Alesano.ro 

Avem o ofertă bună: detergent + balsam de rufe Alesano.ro 
Ne pasă de dumneavoastră și, de aceea, v-am pregătit o ofertă irezistibilă: detergent lichid de rufe la 5 litri, împreună cu balsam lichid de rufe la 5 litri, totul la prețul incomparabil de 140 de lei. Produsele sunt marcă proprie și vă vom convinge în rândurile care urmează de ce este bine să le cumpărați.  

Detergent de Rufe Alesano Rainbowclean 


Alesano Rainbow Clean este un detergent de rufe care curăță bine, are o formulă indicată culorilor și țesăturilor sensibile și care menține strălucirea acestora. Acesta îndepărtează cu succes petele și murdăria, lăsând rufele strălucitoare.  

Cei mai mulți detergenți atacă culoarea și țesătura, chiar dacă lasă rufele curate. Nu este cazul și cu detergentul de Rufe Alesano Rainbowclean. Acesta are o formulă delicată, care pătrunde în țesătură fără a o afecta, nefacand, însă, rabat de la calitatea spălării. El are o putere impresionantă de curățare și, de multe ori, ni s-a spus că acesta a curățat pete dificile, care nu ieșeau cu nici un alt fel de detergent.  

Hainele arată după spălare ca noi, nu doar curate, deoarece detergentul protejează țesătura și nu o înăsprește. De asemeni, acestea capătă o anume strălucire, mulțumită formulei speciale care revitalizează țesătura.  

În ceea ce privește parfumul, ne-am dorit ca detergentul de Rufe Alesano Rainbowclean să aibă un parfum subtil, care să inspire finețe. Astfel, se creează o experiență unică de spălare a hainelor și lenjeriilor și mirosul său devine unul memorabil, care să aducă aminte de prospețime și emoții intense.  

Balsam de Rufe Alesano Aromasoft 


La fel ca și detergentul Alesano, balsamul de rufe catifeleaza și protejează țesăturile, oferindu-le strălucire. Formula avansată este una atent îngrijită în laboratoarele noastre, aceasta sporind strălucirea culorii și făcând hainele să pară ca noi.  

Cu toții am experiemntat haine care se electrizează și se aseaza neplăcut pe trup. Cu balsamul de rufe Alesano.ro aceasta nu mai este o problemă. Hainele scapă de încărcătura statică și cad frumos, botindu-se mai greu. Astfel, hainele dumneavoastră vor arăta mult mai plăcut ca până acum, fiind mai ușor de călcat și de aranjat.  

În ceea ce privește mirosurile, balsamul vă scapă de acestea de la prima spălare. Face acest lucru neutralizandu-le și contribuind cu propriul miros subtil și elegant. Împreună cu parfumul detergentului, cel al balsamului fiind complementar lui, efectul este unul spectaculos, pe care îl veți aprecia cu siguranță.  

Veți economisi timp și energie atunci când călcați și nu vor mai fi necesare udări ale hainelor sau neapărata folosire a unui fier cu aburi. Hainele se calcă ușor, dintr-o singură trecere cu fierul de călcat, deoarece ambele produse netezesc țesătura și o înmoaie. Experimentați și dumneavoastră plăcerea de a călca haine și lenjerie și eliminați stresul de până acum necesar pentru a face acest lucru.  

Pachetul Alesano cu detergent de rufe și balsam 


Pachetul Alesano.ro cu detergent de rufe și balsam este ideal pentru a fi folosit în casa dumneavoastră, dar și în Horeca. Are un miros deosebit, pe care rar îl veți întâlni, care ne aduce aminte de momentele copilăriei când ne întindea mama cearșafuri curate și noi ne băgam după o zi de joacă la somn.  

Ambele produse sunt eficiente în ceea ce privește hainele, însă, folosite împreună, vor crea un efect spectaculos. Un detergent și un balsam cu formule inovatoare, producție sută la sută românească, acestea sunt atent testate în laboratoarele noastre de către o echipă de experți foarte buni. Veți fi, cu siguranță, mulțumiți de ceea ce veți primi, prețul pentru acest pachet fiind stabilit astfel încât să ne mulțumim clienții pe toate fronturile. La doar 140 de lei, veți primi un ajutor nesperat în ceea ce privește curățenia hainelor dumneavoastră și vă rugăm să ne recomandați și prietenilor pe care îi aveți dacă sunteți mulțumit de acestea.  

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare, astfel încât comunicarea cu noi se face foarte ușor acum. În stânga jos, pe site-ul nostru, veți găsi disponibilă o căsuta de dialog, pe care vă recomandăm să o folosiți pentru orice întrebări aveți. Alesano.ro este producător și distribuitor de detergenți profesionali pe care multe persoane îi găsesc ca ajutor de nădejde în treburile de curățenie. Vă recomandăm să răsfoiți cu încredere magazinul nostru pentru a comanda și dumneavoastră ceea ce aveți nevoie și a deveni, astfel, parte din marea familie Alesano.  

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!