Ai livrare rapidă în 1-3 zile lucrătoare și cost fix de livrare de 18 lei indiferent de greutate sau distanță!

Detergenți ecologici pentru Horeca: alegeri verzi pentru un mediu curat

Detergenți ecologici pentru Horeca: alegeri verzi pentru un mediu curat

Atunci când vorbim despre detergenți ecologici pentru Horeca, știm că sunt puțini cei care apelează la ei, însă că sunt atât de benefici brandului care îi folosește. Ecologia nu este doar un curent la modă, ci o necesitate pentru viața de zi cu zi, în fiecare aspect al economiei.   

De aceea, vă recomandăm să încercați să fiți cât mai bio cu putință: folosiți detergenți ecologici pentru curățenia dumneavoastră, materiale biodegradabile, recilclati și îndemnați-i și pe alții să facă acest lucru. Poate poluarea nu este atât de vizibilă acum și încă putem trăi normal cu ea, însă copiii și nepoții noștri vor avea nevoie de un mediu măcar cum avem noi ca să poată să aibă o viață frumoasă.   

Pentru un brand, folosirea detergenților ecologici este, în primul rând, o afirmație a calității mediului în care acesta își desfășoară activitatea. Puteți arăta acest lucru prin afișe puse în anumite locuri și, împreună cu alte acțiuni ecologice, spune că sunteți o companie prietenoasă cu mediul și viața clienților dumneavoastră.   

Detergenți ecologici pentru Horeca: biodetergent dezodorizant  

Cu Alesano, curățenia devine mai ușoară. Cu o formulă naturală, biodetergentul dezodorizant Alesano elimină murdaria și neplăcerile, oferind prospețime durabilă și un mediu înconjurător mai sigur pentru sănătatea tuturor.   

Acest detergent este o inovație ce pune accentul pe ecologie. Formula sa pe baza unor ingrediente organice de calitate este soluția perfectă din punct de vedere eco-friendly, dar la un preț foarte bun. Fără a face nici un compromis în ceea ce privește eficiența produsului, am ales să îl ambalăm în ambalaj de 500 de mililitri și să îi punem un preț pe care noi îl considerăm corect pentru ceea ce oferă.   

Iată câteva avantaje de care veți beneficia atunci când veți folosi acest detergent ecologic:  

- Formula naturală 100%: pentru a nu mai folosi substanțe chimice agresive, am ales ingrediente naturale de calitate ale căror componente contribuie la obținerea unei prospețimi îndelungate și alungă mirosurile persistente. Făcut din plante și uleiuri esențiale, acest biodetergent elimină murdăria, chiar dacă aceasta este greu de curățat, și face spațiul să miroase a curat.   

- O curățenie mai bună: spre deosebire de alte produse bio, acest detergent ecologic elimină foarte bine murdăria și mirosurile neplăcute. Formula organică din care este făcut acționează eficient asupra petelor și a mirosurilor. Atmosfera obținută este de proaspăt și curat.   

- Prospețime durabilă: mulți detergenți oferă doar o prospețime de moment, însă nu acesta este cazul și cu acest detergent ecologic. Mult timp după aplicare veți simți aerul proaspăt încărcat de mirosul detergentului, motiv pentru care îl recomandăm în special în mediile Horeca. Astfel, spațiul dumneavoastră va rămâne plin de o energie curată pentru mult timp.  

- Siguranță pentru mediu:  un aspect esențial al acestui detergent pentru Horeca este faptul că este ecologic, oferind siguranță sporită pentru mediu. Ambalajul său este reciclabil și eco-friendly, ingredientele organice contribuie la reducerea amprentei de carbon, iar utilizarea lui protejează ecosistemul. Mai mult, el nu este nociv pentru sănătate, fiind foarte bun atunci când intră în contact cu pielea, la curățarea mediului, sau aveți de a face cu clienți sensibili.   

- Lipsa substanțelor nocive: de obicei, detergenții sunt făcuți din substanțe nocive, atât pentru trup, cât și pentru mediul înconjurător. Nu este cazul și cu acest biodetergent. Detergentul Organic Deodorizare Alesano.ro este formulat fără asemenea substanțe, fiind o alegere sigură pentru cei care pun accent pe sănătate și mediu.   

- Potrivit pentru diverse suprafețe: un avantaj foarte important al acestui detergent ecologic este versatilitatea sa. Se poate utiliza pe suprafețe diverse, de la pardoseli și gresie și până la obiectele din sticlă sau plastic. Astfel, el devine o necesitate acolo unde aveți multă curățenie de făcut, într-un timp scurt. Poate fi folosit atât în spațiul dumneavoastră unde locuiți, cât și în hotelul sau restaurantul la care lucrați.   

- Mirosul natural plăcut: - cu un miros plăcut, care se simte că este natural, acest detergent este favoritul în special al proprietarilor de hoteluri și pensiuni. Fără a avea parfumuri artificiale și sintetice, acesta are un miros subtil, oferind o experiență de curățenie plăcută și non-invazivă.   

- Recomandat de specialiști: detergentul Organic Deodorizare Alesano.ro a primit recomandări pozitive de la specialiști în curățenie și mediu. Testele și evaluările au confirmat eficacitatea sa în eliminarea murdăriei și a mirosurilor, susțînându-l că o alegere excelentă pentru cei care doresc să aducă în casele lor un produs de curățenie sustenabil.   

Comercializăm mai multe tipuri de produse pentru Horeca, nu doar detergenți ecologici, și, de aceea, vă recomandăm să vă uitați peste site-ul nostru și să vă faceți o listă cu ce aveți nevoie. Ne adresăm, în special, hotelurilor și pensiunilor, restaurantelor și cantinelor. La noi găsiți produse de curățare foarte bune și la prețuri competitive.   

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!