Ai livrare rapidă în 1-3 zile lucrătoare și cost fix de livrare de 18 lei indiferent de greutate sau distanță!

Trei detergenți Horeca, ce au rezultate excepționale

Trei detergenți Horeca, ce au rezultate excepționale

Atunci când căutam detergenți Horeca, ne dorim rezultate excepționale la costuri minime. Se găsesc multe produse de curățenie de top, însă până nu le încercați, nu puteți spune dacă acestea sunt potrivite sau nu pentru nevoile dumneavoastră.   

La Alesano, punem preț pe rezultate. Detergenții pe care îi comercializăm trec teste riguroase de calitate, înainte de a le pune la vanzare, iar prețul este menținut la un prag convenabil, astfel încât fiecare agent Horeca să poată să obțină o curățenie impecabilă prin folosirea lor.   

Dorim să vă recomandăm trei detergenți special concepuți pentru a servi restaurantele. Deoarece curățenia în aceste spații trebuie să fie impecabilă și să se poată obține cu efort cât mai mic, detergenții Alesano se caracterizează prin formule puternice, care pot aduce aceste rezultate.   

 Degresant pentru bucătăria restaurantului dumneavoastră  

Bucătăria unui restaurant este greu de întreținut și menținut curată. Activitățile zilnice implică multă muncă pentru a găti bine, iar timpul rezervat curățării spațiului și vaselor este – poate – limitat.   

De aceea, vă propunem să folosiți Alesano Degres Forte, care vine ambalat într-un recipient de 5 litri, o cantitate suficientă pentru a vă ajunge o perioadă lungă de timp. Este un detergent profesional Horeca ce este fabricat sub controale stricte și urmărind în permanență rezultate excepționale. Se folosește la curățarea suprafețelor și ustensilelor din bucătăria restaurantului. Acest lucru se face rapid, mulțumită formulei care degresează ușor, ajutandu-vă, astfel, să economisiți timp și efort. Fiind un produs local, românesc, timpii de livrare sunt mici, iar prețul este competitiv.   

Alesano Degres Forte este un detergent profesional alcalin, cu o putere mare de curățare. Spațiul și ustensilele se usucă rapid atunci când îl folosiți, iar grăsimea excesivă se îndepărtează ușor, mulțumită formulei unice pe care o are. Acesta face o spumă consistentă și dizolvă imediat murdăria de orice tip.   

Detergent profesional de vase, pentru spălare manuală  

În bucătăria unui restaurant se adună multe vase de spălat și – de cele mai multe ori – acestea sunt curățate manual. Așadar, să aveți un detergent profesional de vase care să ușureze munca și să fie și econom devine o necesitate.   

Prin folosirea unui detergent de vase bun în Horeca se economisesc nu doar timp și efort, ci și apă sau mână de lucru. O investiție în acest sens vă poate aduce o amortizare a costurilor pe termen lung și mulțumirea angajaților care se ocupă de curățenie. Astfel, Alesano ManualDishStrong este un detergent care vine în ambalaj de 5 litri și acoperă exact aceste nevoi.   

Acest detergent profesional Horeca are o formulă puternică, special concepută pentru a curăța murdăria intensă cât mai ușor și mai rapid. Se utilizează în industria alimentară la spălarea manuală a vaselor de toate tipurile și nu are parfum, ceea ce îl recomandă în special pentru restaurante.    

Conținutul de substanțe active elimină murdăria ușor, astfel încât persoana care se ocupă de spălarea vaselor nu mai trebuie să depună un efort prelungit pentru a le curăța. Nu este nociv pentru piele și nici nu lasă urme după uscare. Este un detergent foarte bun, care poate fi folosit în Horeca, dar și în uzul casnic.   

Detergent anticalcar pentru baie, dezincrustant și acid 

Fiind pe bază de acid fosforic, detergentul Alesano AnticalkMax este folosit pentru a curăța spațiile sanitare din domeniul Horeca și nu doar. Este ideal pentru curățarea depunerilor calcaroase și a murdăriei persistente. Având o formulă puternică, el este econom și implică un efort mult mai mic decât în mod normal pentru a atinge o curățenie strălucitoare.   

În Horeca, fiind des folosite, băile trebuie să arate impecabil. Alesano AnticalkMax este un detergent profesional care vă ajută să obțineți acest efect fară să frecați prea mult. Deoarece depunerile de calcar se șterg ușor, puteți să îl diluați cu apă și totuși să obțineți rezultate foarte bune. Este necesar ca acesta să fie lăsat să acționeze 5 – 7 minute, pentru a obține un spațiu impecabil.   

Alesano oferă soluții avansate de curățare profesională, la noi găsind o gamă diversă de detergenți special concepuți pentru spații Horeca și nu doar. Ne dorim să obținem excelență în curățare și, de aceea, produsele noastre sunt atent alese și concepute. Rezultatele folosirii detergenților noștri sunt vizibile imediat. Prin folosirea produselor pe care le comercializăm economisiți bani, timp și efort.   

Detergenții noștri au o adaptabilitate ridicată, elimină grăsimile și murdăriile rapid și ușor și nu afectează materialele delicate, precum sticla, plasticul sau inoxul. Ambalajele sunt practice și ușor de folosit, standardele înalte pe care le aplicăm fiind evidente și în acest aspect.   

Așadar, vă recomandam produsele Alesano pentru bucătăria și baia restaurantelor, a hotelurilor și a altor spații Horeca. Raportul calitate – preț al acestora vă va surprinde și, speram noi, vă va face un client fidel. Pentru orice întrebări aveți, vă stam la dispoziție  la numărul de telefon 0768.682.788 sau la adresa de mail office@alesano.ro. Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu ce detergenți profesionali aducem și recomandați-ne prietenilor și colegilor dumneavoastră daca ați fost mulțumit/ă de produsele noastre destinate folosirii în spațiile Horeca.   

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!