Ai livrare rapidă în 1-3 zile lucrătoare și cost fix de livrare de 18 lei indiferent de greutate sau distanță!

Vreți lenjerii apretate perfect? Avem o recomandare pentru dumneavoastră!  

Vreți lenjerii apretate perfect? Avem o recomandare pentru dumneavoastră!  
Întotdeauna, când am mers într-un hotel sau pensiune, m-am uitat la cât de curate sunt lenjeriile. Acolo unde am găsit, însă, lenjerii apretate, m-am îndrăgostit iremediabil de loc și am revenit cu cea mai mare plăcere.  

Dacă și dumneavoastră doriți să aveți lenjerii apretate perfect, atunci avem un produs Alesano cu care să obțineți acest efect. Este dedicat spălătoriilor profesionale, acolo unde uscarea țesăturilor se face la temperaturi mari, iar călcarea acestora se face folosind ustensile speciale, precum calandra.  

Apret profesional: Sanidet Lavanderia K-04 Apretto 


Ca orice produs care vine de la Sanidet și este comercializat de către magazinul online Alesano.ro, și acest apret profesional se bucură de recenzii foarte bune. Este folosit de către hoteluri și pensiuni care își spală lenjeria în propriile spălătorii profesionale, astfel încât rezultatul final este unul deosebit de bun. Lenjeriile se aseaza mult mai bine, nu se boțesc ușor și arată impecabil.  

Apretul profesional Sanidet Lavanderia K-04 Apretto se folosește la clătirea lenjeriilor, fiind o soluție concentrată. Vă recomandăm ca, înainte de folosire, să verificați atent fișa tehnică a acestui produs, pentru că are propriile indicații de folosire. Clătirea poate fi făcută automat sau manual, așadar se poate folosi și cu mașina normală de spălat rufe, dacă nu aveți spălătorie profesională.  

Adăugat în apa ultimei clătiri, acest apret profesional conferă țesăturilor niște caracteristici speciale, precum:  

- Consistență; 

- Rigiditate;  

- Strălucire; 

- Un plus de pliabilitate; 

- Șifonare mai grea.  

Prin utilizarea regulată a acestui apret profesional pentru lenjerii, el va crea pe suprafața acestora un film protector, care va împiedică murdăria să intre profund în fibre, ceea ce rezultă într-o nevoie viitoare de curățare mai scăzută.  

Motive să folosiți apret pentru lenjerii 


Pe lângă motivele pe care le-am prezentat mai sus, specifice produsului Sanidet Lavanderia K-04 Apretto, mai există câteva motive pentru care o lenjerie spălată cu apret este mai dorită decât una fără, în special în camerele instituțiilor ospitaliere. Printre acestea amintim:  

- Rufele apretate se calcă mai ușor, fiind mai greu de boțit. Astfel, nu va mai trebui să schimbați lenjeria zilnic sau să insistați foarte mult cu spălarea pentru a le obține de un alb strălucitor. În acest mod, pe termen lung, veți face economie la apă, detergent, timp și electricitate.  

- Făcând țesătura mai rigidă, aceasta va rezista mai mult de-a lungul timpului, fară a se rupe sau păta. Astfel, nu va mai trebui să cumpărați lenjerii noi în fiecare an, ci, prin folosirea apretului, le veți putea proteja pe cele pe care le aveți.  

- Țesăturile apretate au revenit în tendințele modei în hoteluri și pensiuni. Un cearșaf rigid, care parcă te îmbie să te așezi pe el și care miroase a proaspăt, este ceea ce face o cameră să arate primitor, după cum spun oaspeții. Apropo de frumos mirositor, avem o ofertă imbatabilă la detergent și balsam de rufe. Ele funcționează minunat împreună cu apretul pe care vi l-am recomandat în rândurile acestea și promit obținerea unei lenjerii de nota 10.  


Apret de la Alesano.ro 


Ambalat în canistră de 25 de kilograme, Sanidet Lavanderia K-04 Apretto are o cantitate suficientă de apret profesional concentrat, care să vă asigure apretarea lenjeriilor pentru mult timp. Ca mai toate produsele noastre, înainte de a îl comercializa, a fost testat în laboratoarele proprii, dar și în mediile Ho.Re.Ca, pe lenjerii de pat din hoteluri și fețe de masă din restaurante. Rezultatele au fost pe măsura așteptărilor, așadar a primit doar laude din partea profesioniștilor.  

În ceea ce privește prețul, acesta a fost calculat astfel încât să existe un raport bun cu calitatea pe care o oferă. Ne place să credem că oferim prețuri corecte, pentru produse excelente, și că oamenilor nu le pare rău că au dat banii pe ele. Apretul profesional Sanidet Lavanderia K-04 Apretto costă doar 615 lei, având un preț redus de la 667 lei. Având o cantitate de 25 de litri, asta înseamnă că veți plati doar 24 de lei pe litru de apret de calitate, care chiar face ceea ce promite.  

Sanidet Lavanderia K-04 Apretto este un apret profesional care se bucură de laude multe, meritandu-și-le din plin. Este ideal pentru cearșafuri, fețe de pernă, fețe de masă, prosoape și alte țesături care au nevoie de rigiditate, și folosirea lui creează o imagine memorabilă în hotelul dumneavoastră.  

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!