Ai livrare rapidă în 1-3 zile lucrătoare și cost fix de livrare de 18 lei indiferent de greutate sau distanță!

Marketing prin miros – odorizanți cu arome autentice 

Marketing prin miros – odorizanți cu arome autentice 
Există o tehnică de marketing foarte frumoasă, pe care arareori o putem vedea pusă în aplicare: folosirea de odorizanți cu arome autentice, pentru a îi da clientului un miros prin care să vă identifice.  Astfel, se poate crește gradul de cunoaștere a mărcii dumneavoastră, creând în mintea clientului loialitate, memorabilitate și conexiune.  

La Alesano.ro comercializăm odorizanți ce pot fi folosiți atât în spațiile comerciale, cât și în propriile locuințe. Aromele pe care le au aceștia sunt unice și inspiră diferite emoții. Ei persistă mult timp și au un design elegant, astfel încât pot fi folosiți și ca decorațiuni.  

Odorizanți pentru spații comerciale 


Din păcate, puține sunt companiile care pun preț și pe experiența olfactivă pe care o oferă clientului. Însă, acolo unde acest lucru se întâmplă, se poate observa o creștere a numărului de clienți loiali, precum și o mai bună memorare a brandului din partea acestora. La prețuri mici și cu efect îndelungat, aceasta este o metodă de marketing foarte bună și eficientă, în special pentru spațiile comerciale, pentru clinicile private sau pentru spațiile de birouri.  

Un miros plăcut într-o încăpere este mai mult decât transmiterea unei senzații olfactive. Se știe că mirosul vinde, iar acest lucru poate fi observat la cei care produc mâncare și care o gătesc la fața locului. Astfel se întâmplă și cu alte mirosuri plăcute, care transmit mesaje precum “aici suntem o firmă serioasă”, “punem preț pe fiecare detaliu” sau “ne respectăm clienții îndeajuns încât să le oferim o experiență completă”.  

Simțurile noastre joacă un rol vital și complex în formarea dispoziției și, de aceea, marketingul prin miros este o tendință care va crește și se va dezvolta în viitorul apropiat. Alegeți arome care să vă reprezinte afacerea și să transmită mesajul pe care îl doriți și asigurați-vă că păstrați aceeași aromă de-a lungul timpului.  

Trei odorizanți pe care vi-i recomandăm 


Punem accent pe seriozitatea noastră în ceea ce privește produsele pe care le comercializăm și, de aceea, odorizanții de la Alesano.ro sunt de cea mai bună calitate, persistenți și (ca toate produsele noastre) cu un preț corect. În rândurile care urmează, dorim să vă recomandăm trei odorizanți pe care să îi folosiți în spațiile în care aveți nevoie: 

- Eyfel odorizant de cameră cu bețe 120ml, Exotic (Exotic) costă doar 19 lei. Are o aromă exotică și este alegerea perfectă pentru cei care doresc un aer de prospețime în birou, de exemplu. Îl avem disponibil într-o varietate de arome și este preferatul celor care vor un miros discret, însă care se impregnează ușor în memoria celor care îl simt.  

- Tot pentru prospețime vă recomandăm și Eyfel odorizant de cameră cu bețe 120ml, Hyacinth (Zambilă), care are un miros frumos de zambilă, ce poate fi recunoscut de oricine. Acesta este mirosul primăverii, al noilor începuturi și al bucuriei. Dacă acestea sunt mesajele pe care și dumneavoastră vreți să le înțeleagă clientul dumneavoastră, nu ezitați să achiziționați acest odorizant.  

- Cu un parfum irezistibil de lavandă, Eyfel odorizant de cameră cu bețe 120ml, Lavender (Lavandă) se potrivește locurilor care au sau vor să aducă decorațiuni de culoare mov. Este un miros al curățeniei și al sofisticării și este preferat de către cei care sunt joviali în legătură cu afacerea sau locuința lor.  

Ce mai puteți cumpăra de pe Alesano.ro? 


Însă marketingul prin miros nu se oprește doar la a pune odorizanți în spațiile unde clienții au acces. Curățenia unei lenjerii, de exemplu, este simțită prin mirosul pe care aceasta îl are, iar acest aspect se extinde la tot ce înseamnă curățenie într-un spațiu. De aceea, vă recomandam să încercați și gama de  detergenți profesionali din rafturile magazinului nostru, precum și cea de consumabile Horeca cu care să faceți curat.  

Punem la dispoziția clienților noștri o multitudine de produse cu care aceștia să își facă meseria. Vă invităm să ne contactați pentru orice întrebare sau nelămurire aveți și să ne urmăriți blogul pentru a afla sfaturi, idei și produse care să vă facă viața mai ușoară și să vă ajute să aveți un marketing bun. Cu noi, totul devine mai ușor și mai curat, iar o treabă excelentă este, poate, cea mai bună strategie de vânzare. Testați marketingul prin miros cu odorizanți Alesano și spuneți-ne și nouă cum v-au schimbat aceștia experiența. Urmăriți-ne și pe Facebook, pentru mai multe informații.  

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!