Ai livrare rapidă în 1-3 zile lucrătoare și cost fix de livrare de 18 lei indiferent de greutate sau distanță!

Sanidet Lavanderia S-06, un degresant potrivit tuturor tipurilor de țesături 

Sanidet Lavanderia S-06, un degresant potrivit tuturor tipurilor de țesături 


 

Produsele Alesano se remarcă prin capacitatea lor de a face ceea ce spun. Sanidet Lavanderia S-06 este un degresant puternic, profesional, care poate scoate petele uleioase, așa cum sunt cele de cremă, ruj, ulei sau grăsime, de pe toate tipurile de țesături.  

Un detergent special, testat în domeniul HoReCa 


Produsele pe care le comercializăm pe Alesano.ro sunt testate, înainte de a fi puse la vânzare, pentru eficiență. Facem acest lucru cu ajutorul experților din HoReCa, pentru câteva luni, astfel încât să fim siguri că ele îndeplinesc standardele noastre calitative. Astfel, ne asiguram că fiecare client este mulțumit și că produsul face exact ceea ce promite.  

Sanidet Lavanderia S-06 este un degresant care a trecut aceste teste cu brio. A fost folosit la curățarea fețelor de masă din restaurante, a lenjeriilor din hoteluri și în domeniul spălătoriilor. A reușit să treacă toate testele de performanță și să primească numai cuvinte de laudă din partea celor care l-au testat.  

Se poate folosi la toate tipurile de apă, chiar și acolo unde aceasta este foarte dură, și nu necesită condiții speciale de utilizare. Curăță eficient și rapid pete de: fond de ten, rimel, ruj, ulei de plajă şi masaj, creme de orice tip, urmele de cremă de ghete, grăsime organică, anorganică şi mixtă în general). 

Un produs profesional, pentru curățarea grăsimilor de pe haine 


Dacă aveți o haină la care țineți și aceasta s-a pătat cu grăsimi, Sanidet Lavanderia S-06 este produsul de care aveți nevoie. De asemeni, el poate fi folosit fară griji pentru hainele copiilor, deoarece nu produce iritații sau alte probleme ale pielii.  

Este ideal pentru spălarea lenjeriilor din pensiuni și hoteluri, calitatea sa italiană fiind de netăgăduit. Sanidet produce mai multe tipuri de detergenți profesionali, cu ajutorul cărora puteți avea țesături curate și frumos apretate, cu care să vă impresionați musafirii. Sunt produse de o calitate excepțională, detergenți profesionali, pe care îi recomandăm pentru că nu ne-au dezamăgit niciodată în ceea ce privește rezultatele obținute.  

Prețul de cumpărare pentru degresantul Sanidet Lavanderia S-06 este unul modic: 20 de kilograme de produs costă 827 de lei, însemnând că un kilogram de produs ajunge la 40 de lei. Este mult mai ieftin decât multe alte produse asemănătoare de pe piață, însă calitatea lui este foarte ridicată.  


Unde poate fi folosit degresantul Sanidet Lavanderia S-06? 


Recomandăm folosirea acestui degresant profesional pentru țesături oriunde există pete de grăsime care nu pot fi scoase. Mulți dintre clienții noștri sunt din domeniul HoReCa, administratorii de pensiuni, hoteluri și restaurante preferând să îl cumpere constant.  

De asemeni, există și utilizatori casnici care ne recomandă pentru acest produs, fiind ideal pentru a scoate țesături curate, la spălări normale. Fiind un degresant profesional, recomandăm să citiți foarte bine fișa tehnică a acestuia înainte de a îl folosi, astfel încât să obțineți cele mai bune rezultate.  

Pe lângă cele menționate în rândurile de mai sus, degresantul Sanidet Lavanderia S-06 mai este folosit și în spălătorii ecologice, spitale, unități sanitare, industria agroalimentară, industria textilă, azile de bătrâni sau de către firme specializate de curățenie.  

Este un produs versatil, care nu are contraindicații și care poate fi folosit pe toate tipurile de țesături, fie ele albe sau colorate.  

La Alesano, găsiți detergenți profesionali de o foarte bună calitate, la “un preț corect”, ne place nouă și clienților noștri să spunem. Comercializăm produse profesionale, pentru a fi folosite de către profesioniști, însă ne adresăm și utilizatorilor casnici. Gama Lavanderia este una cu care ne mândrim și care se afla în portofoliul nostru de foarte mulți ani.  

Așadar, dacă sunteți în căutarea unui degresant pentru țesături puternic, care să dea rezultatele promise, vă recomandăm degresantul Sanidet Lavanderia S-06. Puteți să îl folosiți împreună cu alte produse Lavanderia. Dacă petele sunt persistente și nu credeți că le puteți îndepărta doar prin folosirea acestui degresant, puteți să le tratați cu produsele din categoria Clean X Sanidet.  

Pentru a primi ultimele noutăți de la noi sau recomandările noastre în materie de produse profesionale de curățenie, vă rugăm să vă abonați la newsletter, în partea de jos a paginii. Trimitem doar un mail pe săptămână, despre produse utile oricărei case.  
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!