Ai livrare rapidă în 1-3 zile lucrătoare și cost fix de livrare de 18 lei indiferent de greutate sau distanță!

Alesano Degres Forte – un detergent profesional cu care ne mândrim 

Alesano Degres Forte – un detergent profesional cu care ne mândrim 
Când vine vorba despre detergenți profesionali, suntem experți. Însă, în lista noastră de produse, există unele cu care ne mândrim, nu doar pentru că înregistrează recenzii foarte bune și ne aduc mulți clienți mulțumiți, ci pentru că sunt cu adevărat bune! De altfel, așa ne și alegem produsele: după calitatea pe care o oferă, însă Alesano Degres Forte este, cu siguranță, ceea ce unii experți ar numi un produs forte.  

Cu un preț de doar 120 de lei, pentru 5 litri de produs, acesta joacă un rol esențial în procesul de curățare al bucătăriilor, din domeniul Horeca. Este un produs 100% românesc, realizat și testat în laboratoarele proprii, dar și în bucătăriile și restaurantele hotelurilor și pensiunilor cu care colaborăm.  

Detergent superdegresant alcalin: Alesano Degres Forte 


Grăsimile ridică mari probleme, mai ales acolo unde se gătește foarte mult, așa cum este bucătăria unui restaurant. Se depun în straturi de-a lungul zilei, lasă cruste și se curăță greu. Nu și dacă folosiți Alesano Degres Forte! 

Acesta este un detergent profesional superdegresant, care transformă curățarea plitei, de exemplu, într-o joacă scurtă. Este special conceput pentru îndepărtarea grăsimilor carbonizate, fiind suficient să încălziți plita și să dați cu un burete ud cu apă, după ce ați lăsat detergentul să acționeze. Se folosește în bucătarii profesionale, industria hotelieră și de alimentație publică, firme profesionale de curățenie, spații profesionale. Clienții noștri care l-au folosit au avut de spus numai mulțumiri la adresa lui, fiind unul dintre cele mai bine apreciate produse Alesano.  

Dacă doriți să curățați plita, după folosirea acesteia, iar stratul de grăsime arsă este unul gros, vă recomandăm să îl folosiți concentrat. De altfel, pe fișa sa tehnică, afișată pe recipient, aveți exact instrucțiunile de utilizare. Dacă stratul de grăsime nu este unul atât de mare și greu de dizolvat, puteți dilua detergentul cu 10% apă. Încălziți plita la 60 – 70 de grade pentru 10 minute, apoi îndepărtați ușor folosind buretele sau laveta.  

Puteți folosi Alesano Degres Forte la plite, cuptoare, aragaze, hote, grătare, tigăi, veselă, sticlă termorezistentă etc.  

Îndepărtarea grăsimilor în doar 10 minute 


Atunci când veți folosi detergentul profesional pentru plite Alesano Degres Forte, veți putea observa câteva caracteristici de bază ale acestuia:  

- Are o putere mare de curățare și o eficiență sporită, în special în cazul grăsimilor de pe plite; 

- Se usucă rapid și nu lasă urme, reducând, astfel, timpul de curățare la minimul său; 

- Spumarea sa este marita, ceea ce vă ajută să folosiți mai puțin detergent pentru diferitele suprafețe cu care lucrați; 

- Este o soluție super concentrată (motiv pentru care vă recomandăm să nu respirați vaporii rezultați în urma folosirii sale pentru curățare); 

- Este ideal pentru a fi folosit în cazul grăsimilor excesive, depuse pe straturi; 

- Are o capacitate mare de emulsionare a grăsimilor; 

- Dizolvă spontan murdăria arsă și puteți vedea exemple reale și live pe pagina noastră de Facebook; 

- Nu are parfum.  

Produsul nostru nu se folosește în combinație cu alte produse de curățare. Vă recomandăm ca, atunci când îl folosiți, să purtați mănuși de unică folosință și ochelari de protecție. Acesta este compus din apă, hidroxid de sodiu<20%, solvent<13%, surfactant amfoteric <5%, surfactant anionic <3%, inhibitor de coroziune. După fiecare utilizare clătiți cu apă din abundență, atât suprafața curățată, cât și mâinile dumneavoastră.  

Pe pagina produsului Alesano Degres Forte, 5L, detergent profesional concentrat, alcalin, degresant pentru bucătărie puteți citi, în partea de jos, câteva review-uri de la cei care l-au încercat. Pe pagina noastră de Facebook, însă, ori de câte ori îl postăm, adună un număr mare de comentarii care îl laudă. Este un produs cu adevărat reușit, care face din corvoada curățeniei o activitate fară efort și plăcută.  

Produsele Alesano sunt calitative și au un preț corect. Ne-am dorit să comercializam produse care să mulțumească utilizatorul, atât din punctul de vedere al calității, cât și al prețului. Astfel, orice produs ați încerca, vă garantăm că veți fi mulțumit de el. Luna aceasta avem un spring sale la detergenți și balsam de rufe, așadar, dacă tot ați ajuns pe pagina noastră, poate doriți să aruncați o privire și peste oferta noastră.  

Vă recomandăm să vă abonați la newsletter-ul Alesano, pentru a primi ultimele oferte, noutăți și recomandările noastre. Comercializăm detergenți profesionali, coșuri de gunoi și odorizanți, acestea fiind de calitate superioară.  

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!