Ai livrare rapidă în 1-3 zile lucrătoare și cost fix de livrare de 18 lei indiferent de greutate sau distanță!

Spring sale la detergenți și balsam de rufe Alesano.ro 

Spring sale la detergenți și balsam de rufe Alesano.ro 
Iată că a venit și primăvara și este timpul să începem o nouă campanie de reducere la detergenți și balsam de rufe. Produsele Alesano sunt atent testate împreună cu o echipă de specialiști în Horeca, înainte de a fi puse la vânzare. Aceștia sunt detergenți profesionali, cu o putere mare de curățare, care lasă hainele proaspete și strălucitoare.  

În cadrul acestui articol vom vorbi despre câteva produse Alesano pe care le puteți găsi la reducere în această campanie.  

Despre oferta noastră de detergent și balsam de rufe am vorbit în articolul “Avem o ofertă bună: detergent + balsam de rufe Alesano.ro”, iar despre detergentul Lavanderia Dust în articolul "Cu ce se scot petele de pe haine albe?”. Așadar, acum vom vorbi despre celelalte produse pe care vi le recomandăm pentru a avea cele mai bune rezultate atunci când spălați țesături.  

Alesano AromaSoft balsam lichid de rufe 5L  


Balsamul de rufe Alesano AromaSoft are câteva caracteristici prinicipale care îl recomandă:  

- Catifelează și protejează țesăturile 
- Previne electrizarea acestora 
- Reduce efectul de șifonare 
- Neutralizează mirosurile neplăcute și ușurează călcatul 
- Îmbogățit cu esență de parfumerie fină  

Parfumul său este fin și persistă mult timp după spălare. Compoziția sa este formată din apă, surfactanți cationici <5%, fosfonat, conservant, parfum (Limonene, Benzyl Salicylate, Coumarin, Citronellol). La folosire, se toarnă, în compartimentul special pentru balsam al mașinii de spălat rufe, 20-75 ml, în funcție de cantitatea de rufe uscate și intensitatea dorită. 

În articolul “De ce să folosiți balsam pentru rufele dumneavoastră?”, am discutat despre beneficiile aduse de folosirea acestui produs pentru haine. Printre acestea, se numără cele enumerate mai sus, dar și ușurința cu care hainele se calcă după aceea, menținerea strălucirii și intensității culorii și prevenirea lălăirii acestora.  

Alesano pachet PROMO 5L + 5L : PureWhite detergent lichid de rufe albe + AromaSoft balsam lichid de rufe  


La doar 140 de lei, avem un pachet care cuprinde detergent de rufe albe Alesano, împreună cu balsamul AromaSoft. Despre balsam am discutat în rândurile de mai sus, așadar să trecem puțin în revistă caracteristicile detergentului.  

Detergentul de rufe albe Alesano are o formulă puternică, ce îndepărtează chiar și cele mai dificile pete. Este un detergent profesional, așa că vă rugăm să îl folosiți conform instrucțiunilor prezentate în fișa tehnică a acestui produs. Prospețimea pe care o dovedește este ieșită din comun, hainele rămânând catifelate, curate și cu o aromă proaspătă. Combinat împreună cu balsamul, acesta dă rezultate excepționale. El protejează țesăturile și le menține în formă pentru mai mult timp.  

Așadar, nu mai așteptați și încercați acest pachet pentru hainele dumneavoastră, daca doriți să îl folosiți în uz casnic, sau pentru țesăturile de la muncă, el fiind un detergent care se recomandă în special pentru uz profesional.  

Alesano RainbowClean detergent lichid de rufe colorate 5L  


Dacă detergentul prezentat în rândurile de mai sus era dedicat spălării rufelor albe, acesta este pentru rufe colorate. Păstrează culorile intacte pentru mult timp și protejează țesătura de întindere sau micșorare. Fiți atenți la instrucțiunile de pe eticheta hainelor pe care urmează să le spălați, pentru a obține rezultate optime.  

Acest detergent:  

- Curăță eficient 
- Protejează culorile și țesătura 
- Are putere mare de curățare 
- Menține culoarea și strălucirea țesăturilor 
- Îmbogățit cu esență de parfumerie fină 

Esența de parfumerie folosită în el este fină, hainele rămânând cu un miros plăcut, inconfundabil. Totuși, vă recomandăm să cumpărați pachetul Alesano pachet PROMO 5L + 5L : RainbowClean detergent lichid de rufe colorate + AromaSoft balsam lichid de rufe, care are un preț de doar 140 de lei și care cuprinde și balsam de rufe adecvat.  

Produsele Alesano sunt de o calitate superioară. Acestea se bucură de recomandări deosebite venite atât de la utilizatori casnici, cât și de la persoane care le folosesc în interes de serviciu. Dacă aveți întrebări despre detergenți sau balsam, vă suntem alături cu răspunsuri prin intermediul căsuței de chat din stânga jos, pe pagina noastră de Facebook sau la numărul de telefon afișat pe site. Dacă vă plac produsele noastre, vă rugăm să ne recomandați și prietenilor dumneavoastră. Produsele Alesano sunt 100% romanești, motiv pentru care putem să le livrăm repede și să menținem un preț corect în raportul calitate – cost.  

 

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!