Ai livrare rapidă în 1-3 zile lucrătoare și cost fix de livrare de 18 lei indiferent de greutate sau distanță!

De ce să folosiți balsam pentru rufele dumneavoastră?  

De ce să folosiți balsam pentru rufele dumneavoastră?  


Hainele curate se obțin dacă folosiți produse de calitate pentru ele. Contează și mașina de spălat și capacitățile ei, dar este important și ce detergent și balsam de rufe folosiți. Pentru rezultate optime, noi recomandăm, întotdeauna, să citiți eticheta textilelor pe care urmează să le spălați. Fiecare dintre ele are propriile caracteristici și, de aceea, unele necesită condiții speciale pentru a ieși curate și a nu se strica. 

Balsamul de rufe este o opțiune la care se poate renunța, însă noi nu recomandăm acest lucru. Dimpotrivă, vă sfătuim să folosiți balsam de rufe ori de câte ori spălați, pentru a păstra calitatea hainelor și moliciunea texturii lor. Pentru a vă convinge că balsamul de rufe este o necesitate, vom aduce câteva argumente puternice în cadrul acestui articol, care, sperăm noi, vă vor arăta câte beneficii are.  

Pentru a vă ajuta, am pregătit o ofertă imbatabilă, despre care am vorbit pe larg în articolul “Avem o ofertă bună: detergent + balsam de rufe Alesano.ro”.  
 

Balsam de rufe pentru textile mai moi 


Balsamul de rufe vine în sprijinul detergentului atunci când spălați haine, aducând catifelare a țesăturilor și un miros mai plăcut. Astfel, hainele spălate cu balsam nu mai sunt dure și abrazive, așa cum rămân când folosiți doar detergent. Călcarea devine mult mai ușoară, motiv pentru care majoritatea hotelurilor îl aplică în timpul spălării pentru lenjeriile de pat. Mirosul se împrospătează, adeseori balsamul de rufe având unul mult mai plăcut decât detergentul.  

Iată câteva motive pentru care să folosiți balsam de rufe:  

- Face călcarea mai ușoară: balsamul de rufe scade rezistența suprafeței țesăturii, astfel încât fierul de călcat alunecă mult mai ușor peste acestea.  

- Protejează culoarea: hainele se decolorează la spălare, însă balsamul protejează pigmenții care colorează țesăturile. Astfel, culoarea va rezista mai mult timp pe fibre. 

- Hainele sunt mai strălucitoare: dacă veți ține cont de temperatura de spălare prezentată pe etichetă, hainele dumneavoastră vor rămâne ca noi mult timp, prin folosirea balsamului. Culorile vor căpăta strălucire și curățenia va fi vizibilă mult timp.  

- Se reduce timpul de uscare: balsamul de rufe accelerează evaporarea apei, ceea ce înseamnă că hainele dumneavoastră se vor usca mult mai repede decât dacă le veți spăla doar cu detergent.  

- Ajută hainele să își mențină forma mai mult timp: deoarece reduce frecarea la spălare, balsamul ajută țesătura să își mențină forma, fară să se lălăie sau micșoreze.  

- Oferă un miros deosebit: mulți oameni, care nu cunosc aspectele de mai sus, folosesc balsamul de rufe doar pentru că dă un miros mai plăcut hainelor. Adevărul este că e doar una dintre multele calități ale acestui produs.  Balsam de rufe Sanidet Lavanderia cu miros de flori de lotus 


Alesano.ro vă pune la dispoziție spre a fi cumpărat balsam de rufe Sanidet Lavanderia, în ambalaj de 25 de kilograme. Este un produs profesionist, cu efect antistatic, care va ajuta la menținerea prospețimii textilelor pe care le veți spăla cu el și care neutralizează.  

Principiile active din componența produsului asigură o protecție sporită pentru haine, având și efect de protecție electrostatic. După ce țesăturile sunt spălate, acestea devin catifelate și moi, strălucitoare și ușor de călcat. Parfumul său este păstrat pentru mult timp în țesătură, motiv pentru care îl recomandăm spre folosire în special clienților din Horeca cu care lucrăm.  

Sanidet Lavanderia au multe produse pe care le și comercializăm, așadar vă recomandăm să folosiți acest balsam de rufe împreună cu un detergent din aceeași gamă, pentru a maximiza calitățile rezultatului. Recomandăm produsele Sanidet pentru spălarea de feţe de masă, lenjerie, halate, lavete, prosoape, cârpe, rufe și țesături în general etc. 

Produsele Alesano.ro sunt 100% românești, dar și ecologice. Fiind produse de spălare profesionale, vă recomandăm să cereți și fișa tehnică și să o citiți cu atenție. Adeseori, acestea sunt folosite în spălătorii industriale sau în restaurante, pensiuni și hoteluri, pentru că au rezultate remarcabile, ce au fost obținute în urma studierii formulei lor în laboratoarele noastre. Balsamul de rufe Sanidet Lavanderia este un produs remarcabil pe care ne mândrim să îl avem în portofoliu și care este foarte apreciat de către clienții noștri din domeniile mai sus menționate. El este adeseori folosit și în domeniul casnic și, de aceea, vi-l recomandăm cu mare drag, pentru a obține rezultate excepționale.  

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!