Ai livrare rapidă în 1-3 zile lucrătoare și cost fix de livrare de 18 lei indiferent de greutate sau distanță!

Avantajele folosirii detergentului pudră 

Avantajele folosirii detergentului pudră 


Spălatul rufelor poate fi o treabă plictisitoare, însă este important pentru menținerea sănătății și a igienii. În timp ce nu multe dintre hainele dumneavoastră au nevoie de spălări dese, trebuie să vă asigurați că acestea nu stau prea mult în coșul de rufe, totuși. Acum, în contextul spălării, simpla folosire a apei nu este suficientă.  

Curățarea corecta, îndepărtarea mizeriei, a germenilor și a petelor are nevoie de un detergent bun. Există, de asemeni, și alte avantaje ale folosirii detergentului, printre care și parfumul de proaspăt. Despre avantajele folosirii balsamului de rufe am scris în articolul “De ce să folosiți balsam pentru rufele dumneavoastră?” 

Acum 50 de ani, jumătate din populația planetei nici nu știa de existența detergentului, în timp ce cealaltă jumătate nu era convinsă dacă să îl folosească sau nu. Pe măsură ce au trecut anii, oamenii au început să folosească săpun pentru a spăla hainele. Din fericire, în ziua de astăzi, există acces la un număr mare de detergenți pudră, de la diferite branduri. Comparabil cu săpunul, detergentul pudră este mult mai bun. Se dizolvă ușor în apă și nu lasă pete. 

Avantajele folosirii detergentului pudră 


Detergentul pudră are mai multe folosințe: poate fi folosit pentru a spăla hainele la mașină sau la mână, sunt produși folosind surfactanți sintetici și chimicale care ajută la curățare etc. Surfactanții sunt substanțe ale căror proprietăți de diluare și împrăștiere cresc la adăugarea apei sau a altui lichid, servind, astfel, ca detergenți foarte buni. În timp ce mulți detergenți au săpun în ei, surfactanții sunt un substitut puternic.  

Iată care sunt avantajele folosirii detergentului pudră:  

1. Detergenții pudră sunt eficienți:  

Detergenții pudră au ingrediente care îi fac foarte eficienți în spălarea țesăturilor. Aceștia înmoaie apa, permițând detergentului să acționeze efectiv. De asemeni, previn iritarea pielii de la chimicalele din detergent. Aceste ingrediente rup petele de ulei și grăsimi în mai multe bucăți, acestea devenind ușor de îndepărtat.  

2. Detergenții pudră sunt economici: 

Dacă vă gândiți că detergenții pudră sunt scumpi, vă înșelați. De exemplu, la Alesano, comercializăm detergenți profesionali pudră cu prețuri modice. Aceștia nu necesită cantități mari a fi folosite pentru curățare, dovedindu-se, astfel, o investiție economă pe termen lung.  

3. Detergenții pudră sunt cei mai buni la curățarea petelor dificile: 

Unul dintre cele mai importante avantaje ale detergenților pudră este natura lor dură. Sunt foarte buni atunci când vorbim despre frecarea petelor care se îndepărtează greu. Atunci când aveți de a face cu pete dificile, cel mai bine este să presarăți puțin detergent pudră peste ele, și să frecați cu puțină apă. Apoi, puteți să bagați țesătura în mașina de spălat.  

4. Detergenții pudră nu au chimicale care să irite pielea: 

Pielea vine în contact direct cu țesăturile. De aceea, este cel mai bine să folosiți detergenți pudră care să fie siguri pentru ea. Detergenții pudră de la Alesano sunt atent testați din acest punct de vedere, astfel încât să nu afecteze, în vreun fel, sănătatea dumneavoastră. Verificați atent lista de ingrediente, pentru cazul în care vă știți alergic la unul dintre ele.  

5. Detergenții pudră pot fi folosiți cu toate tipurile de apă: 

Unii dintre detergenții pudră pe care îi comercializăm sunt special concepuți pentru a lucra cu apă dură. Astfel, aceștia devin perfecți pentru toate tipurile de apă. Acest tip de detergent este foarte folositor, în special pentru cei care trăiesc în zone unde apa are un conținut ridicat de fier.  

6. Detergenții pudră sunt mai ușor de curățat: 

Unul dintre beneficiile folosirii detergenților pudră este că aceștia produc mai puțină spumă. Astfel, ei pot fi ușor de clătit, ajutandu-vă la economisirea electricității și a apei. Tot din acest motiv, aceștia sunt mai siguri pentru pielea dumneavoastră.  

În articolul “De ce fel de detergent de rufe aveți nevoie?” am discutat despre caracteristicile detergenților pudră și ai altor tipuri de detergenți. Tot acolo, v-am prezentat și câteva dintre produsele noastre, dintre care să alegeți pentru a avea haine curate. Urmăriți blogul nostru pentru a fi la curent cu ceea ce postăm și abonați-vă la newsletter-ul Alesano, pentru a primi ofertele noastre în materie de detergenți profesionali.  

 

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!