Ai livrare rapidă în 1-3 zile lucrătoare și cost fix de livrare de 18 lei indiferent de greutate sau distanță!

Avem și consumabile Horeca!

Avem și consumabile Horeca!

  

Pe lângă detergenții special concepuți pentru uz profesional, avem și consumabile Horeca foarte bune și la prețuri – zicem noi – normale. De la mănuși la șorțuri, de la bonete la prosoape de hârtie, la noi găsiți tot ce vă trebuie, astfel încât să nu faceți nenumărate comenzi când doriți să vă aprovizionați.   

Poate că doriți să le cumpărați pentru restaurantul dumneavoastră sau pensiunea în care lucrați sau poate doriți să le folosiți – de ce nu – acasă la dumneavoastră. Indiferent unde, la noi găsiți cele mai bune consumabile, deoarece deviza noastră este calitatea produselor. Ne bucurăm de recenzii foarte bune de la oameni care lucrează în domeniul Horeca și adunăm o comunitate numeroasă zi de zi. Începeți să faceți parte din familia Alesano și dumneavoastră, pentru a vă face viața mai ușoară și mai plăcută la muncă.   

 

Șorțuri de unică folosință – ideale pentru bucătăria restaurantelor  

  

Suntem conștienți că trebuie să livrăm șorțuri de calitate. De aceea, am ales pentru comercializare acest model de șorțuri de unică folosință, care vine într-un pachet de 100 de bucăți, la doar 14,99 lei. Acestea cântăresc doar 7 grame, sunt de culoare albastră și sunt făcute dintr-un material rezistent, ce nu se rupe ușor.   

Pot fi folosite în bucătăria restaurantului, în operațiunile de curățare a băilor sau camerelor, dar și în alte activități care implică murdăria. Sunt lungi până la genunchi și se încheie la spate, în talie. Materialul este transparent, ceea ce le conferă o anumită eleganță, putând să le purtați (și chiar este recomandat) și acolo unde clienții vă pot vedea.   

Dacă doriți, avem și șorțuri albe de unică folosință, la prețul de 17,49 lei, fiind reduse de la 22,50 lei. Acestea sunt de cea mai bună calitate și oferă protecție sporită contra murdăriei. Sunt făcute din HDPE, care este un material ușor, însă rezistent. Se folosesc mai ales în domeniile sanitare și alimentare, în special în mediile umede.   

  

Cotiere și bonete de unică folosință – pentru o igienă completă  

  

Pentru a avea protecție completă în mediul în care lucrați, vă recomandăm să folosiți și cotiere de unică folosință de la Alesano. Ele vin în pachete de 100 de bucăți, și sunt disponibile pe culorile alb și albastru. Sunt făcute din polietilenă, un material suficient de rezistent și prin care apa nu trece. Sunt ușoare de purtat și se prind bine, astfel încât să nu alunece de pe mâini atunci când le utilizați. Se prind în dreptul cotului, iar materialul nu face zgomot, fiind moale.  

Avem și bonete de unică folosință, și ele în culorile alb, verde și albastru, astfel încât să formați un echipament complet de protecție, dar și estetic. Materialul din care sunt făcute este ușor și permite pielii capului să respire, astfel încât să nu vă confruntați cu transpirație excesivă. Ele vin disponibile în diferite mărimi, ceea ce ne-a făcut să ne asigurăm că putem satisface toate nevoile dumneavoastră din acest punct de vedere.   

  

Botoșei de unică folosință – eliminați praful total  

  

Tot din polietilenă sunt făcuți și acești botoșei de unică folosință. Ei se atașează peste încălțăminte, nelasand mizeria de afară să pătrundă în interiorul spațiilor dumneavoastră. Pot fi folosiți în bucătărie, în clinici sau în locuri unde traficul este intens și se intră mult din afara locației. Amenajați un loc unde clienții dumneavoastră îi pot încălța și asigurați-le coșuri de gunoi unde să le arunce după ce ies.   

Aceștia sunt disponibili în culoarea albastră, iar materialul din care sunt făcuți este practic, nu se rupe ușor, nu permite umezelii să intre și nu face zgomot.   

Folosind aceste consumabile Horeca, vă asigurați că atât angajații dumneavoastră, cât și clienții, stau într-un mediu igienizat, unde răspândirea bolilor și a infecțiilor este aproape imposibilă. La noi găsiți, pe lângă cele prezentate în rândurile de mai sus:   

- Mănuși de plastic de unica folosință;  

- Flacoane reutilizabile cu cap de spumare;  

- Role de prosoape de hârtie;  

- Site pisoar antistropire cu diferite parfumuri  

Toate produsele pe care le comercializăm în magazinul Alesano sunt atent alese și au o calitate ridicată. Încercăm să menținem prețurile cât mai corecte, pentru că înțelegem nevoia de toate aceste lucruri și știm câte consumabile Horeca sunt necesare într-o lună într-un spațiu aparținând acestui domeniu. Dorim să venim în întâmpinarea clienților cu soluții potrivite, care să fie practice și convenabile. Vă recomandăm să folosiți și detergenți profesionali de la noi, cu care să mențineți curățenia spațiilor dumneavoastră. Aceștia sunt recomandați de foarte multă lume care ne-a fost clientă și subliniază ceea ce noi știam deja: suntem un partener de încredere pentru Horeca. Răsfoiți paginile virtuale ale magazinului nostru și alegeți produsele care vă plac știind că ele își vor face treaba așa cum vă așteptați. Puteți să ne contactați pe pagina noastră de Facebook pentru orice întrebări aveți sau prin intermediul chatului disponibil pe site-ul nostru, în colțul din stanga jos. Vă mulțumim că ne citiți și sperăm ca produsele noastre să se ridice la nivelul așteptărilor dumneavoastră.   

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!