Ai livrare rapidă în 1-3 zile lucrătoare și cost fix de livrare de 18 lei indiferent de greutate sau distanță!

Lenjerie mai albă cu detergenții profesionali PRO™ Lavanderia 

Lenjerie mai albă cu detergenții profesionali PRO™ Lavanderia 
Vă propunem o soluție eficientă de curățare a petelor de pe fețe de masă, lenjerie, prosoape și cârpe, mopuri, halate. Ne adresăm în special celor care dețin spălătorii industriale, motiv pentru care ambalajele în care comercializăm acești detergenți au cantități generoase. Pot fi folosiți și în industria hotelieră, spitale, industria agroalimentară, industria textilă, sistemul Horeca etc.  

Pentru că detergenții PRO™ Lavanderia sunt produse profesionale, vă recomandăm să consultați cu atenție înainte de folosire fișa tehnică și de siguranță.  

În rândurile care urmează vă vom recomanda trei detergenți PRO™ Lavanderia de care sigur puteți avea nevoie, dacă activați într-unul dintre domeniile menționate în rândurile de mai sus.  

Soluție pe bază de Peroxid de Hidrogen Sanidet Lavanderia O-05 Oxygen HC 


Dacă sunteți în căutarea unei soluții puternice, care să scoată și cele mai dificile pete, dar să aibă și efect antimicrobian, atunci Sanidet Lavanderia O-05 Oxygen HC este exact ce aveți nevoie. Ambalată în sticla de 25 de kilograme, aceasta conține Peroxid de Hidrogen și poate fi folosită atât la țesăturile albe, cât și la cele colorate. Nu afectează fibrele, lăsând tesatura moale și strălucitoare.  

Pentru a obține rezultate foarte bune, se recomandă ca temperatura de spălare să fie de peste 45 de grade. Se folosește împreună cu detergentul, sprijinindu-l în procesul de curățare prin acțiunea oxigenului activ. Acesta are proprietatea de a deschide fibra, în acest fel permițând detergentului și apei să curețe în profunzime.  


Detergent lichid Sanidet Lavanderia A-01 Bazic 


Dedicat spălării rufelor în mașină automată, acest detergent lichid profesional are efect anticalcar, recomandandu-se acolo unde apa este calcaroasă. Este ideal atunci când doriți să spălați mopuri și lavete, acestea având nevoie de o curățare în profunzime. Se poate folosi la toate tipurile de țesături, fie ele albe sau colorate și funcționează perfect la toate temperaturile. Conține o formulă eficientă și inovativa, care nu afectează țesătura, lăsând-o, în schimb, moale. Este un produs biodegradabil în proporție de 90%, motiv pentru care îl recomandăm a fi folosit alături de detergenți ecologici.  

Este un detergent profesional de o înalta calitate și poate fi folosit cu succes în spălătorii ecologice sau în industria hotelieră. Pot fi spălate cu el feţe de masă, lenjerie, halate, mopuri, lavete, prosoape și cârpe, rufe și țesături în general. Înainte să îl folosiți, vă rugăm să citiți cu atenție fișa tehnică a acestui produs, cât și eticheta țesăturii pe care urmează să o spălați.  

Detergent lichid Sanidet Lavanderia G-02 Briza 


Ambalat în ambalaj de 25 de kilograme, acest detergent profesional lichid se poate folosi în mașina de spălat automată sau manual. Este recomandat pentru toate tipurile de țesături, albe sau colorate. Ca și efect principal este reducerea scămoșării hainelor, care apare atunci când se folosesc detergenți obișnuiți, motiv pentru care viața acestora este prelungită. Folosirea acestui detergent lichid menține calitatea țesăturii și culorile acesteia. Parfumul său este plăcut și persistent, fiind menținut de țesătură pentru timp îndelungat.  

Se poate folosi împreună cu alti detergenți sau cu soluții Sanidet. Fiind un produs profesional, vă recomandăm să citiți fișa tehnică înainte de folosire, dar și eticheta produselor pe care urmează să le spălați. Funcționează la orice temperatură perfect și se adresează, în special, celor care doresc să spele țesături delicate, precum lâna sau cașmirul. Este un produs biodegradabil în proporție de 90%, ceea ce înseamnă că atât dumneavoastră, cât și mediul înconjurător veți fi protejați.  

Dacă vă plac recomandările noastre în materie de detergenți profesionali, ne puteți urmări cu ajutorul newsletterului. Postăm periodic pe blogul nostru articole care – sperăm noi – vă ajută în luarea deciziilor asupra a ce produse să folosiți pentru curățare industrială și care prezintă produse pe care noi le recomandăm 100%. Puteți să ne urmăriți și pe Facebook sau Instagram, unde suntem prezenți și în chat. Dacă doriți să luați legătura cu noi, puteți folosi chatul din stânga jos de pe site-ul Alesano.ro sau ne puteți suna la 0768682788.  

Comercializăm detergenți profesionali care se bucură de recomandări puternice venite din industria Horeca, dar și alte tipuri de produse, precum odorizanți sau coșuri de gunoi. Produsele noastre proprii sunt făcute în laboratoare de către experți și îndeplinesc cele mai multe nevoi în materie de curățare. Alesano.ro este o firmă 100% românească, ce își dorește să aducă calitatea la prețuri accesibile în casa sau la locul de muncă pe care îl aveți.  

 

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!