Ai livrare rapidă în 1-3 zile lucrătoare și cost fix de livrare de 18 lei indiferent de greutate sau distanță!

Produse Alesano care trebuie să se găsească într-un hotel 

Produse Alesano care trebuie să se găsească într-un hotel 


Un hotel respectabil face tot ceea ce trebuie pentru ca cei care îi calcă pragul să aibă confort. De la lenjerii curate și care miros a proaspăt și până la obiecte utile în toaletă, v-am pregătit o selecție de produse indispensabile unei asemenea afaceri.  

Produsele Alesano sunt atent testate în laboratoarele proprii, astfel încât să ofere maximul de calitate stabilit după propriile standarde. Acestea primesc recenzii pozitive multe, pe care le urmărim pentru a ști cum să ne adaptăm clienților noștri.  

Alesano Degres Forte, 5L, detergent profesional concentrat, alcalin, degresant pentru bucătărie 


Alesano Degres Forte este unul dintre produsele noastre vedetă. Este excepțional în acțiunile de degresare și are rezultate formidabile în bucătarii. Prețul este unul convenabil pentru ceea ce oferă și ambalajul de 5 litri îl face potrivit pentru consum intens.  

Despre acest produs am mai scris articole pe blogul nostru. Articolul “Alesano Degres Forte – un detergent profesional cu care ne mândrim” explică tot ceea ce trebuie despre el, dar și cât de util este într-un hotel.  

Lavanderia Dust Ultra, detergent rufe, 10kg 


Dacă doriți să aveți lenjerii albe și prosoape care miros a proaspăt, atunci recomandarea noastră se îndreaptă spre detergentul pudră Lavanderia Dust Ultra. De altfel, colecția noastră de detergenți profesionali Lavanderia se adresează în special hotelurilor și pensiunilor, și vă ajută la obținerea de țesături fară cusur.  

Detergenții profesionali sunt produse chimice special formulate pentru a satisface cerințele de curățare și de igienă în mediile comerciale și industriale. Acestea sunt destinate utilizării în spații cum ar fi birouri, restaurante, hoteluri, spitale, instituții de învățământ și alte facilități comerciale sau industriale. 

Caracteristicile cheie ale detergenților profesionali includ eficacitatea în îndepărtarea murdăriei și a petelor, capacitatea de a distruge germeni și bacterii, compatibilitatea cu diferite tipuri de suprafețe și echipamente, și adesea și un grad ridicat de concentrare pentru a asigura un raport cost-eficiență bun. 

Este important să se respecte instrucțiunile de utilizare și siguranța asociate cu fiecare detergent profesional pentru a asigura utilizarea corectă și sigură a produsului. De asemenea, în funcție de nevoile specifice ale unei afaceri sau a unei industrii, este posibil să fie necesar să se aleagă detergenți profesionali care îndeplinesc anumite standarde de siguranță sau de mediu. 

Eyfel odorizant de cameră cu bețe 120ml, Madonna Lily (Crin) 


Colecția noastră de odorizanți de cameră miroase elegant și excelent. O cameră de hotel care își primește oaspeții într-un parfum discret și impecabil este exact ceea ce are nevoie orice afacere de acest tip. Puteți așeza odorizanții noștri la recepție, în camere, în băi sau pe holuri. Odorizanții țin mult și își împrăștie mirosul într-un mod plăcut, fără a deranja.  

Avem nenumărate arome dintre care să alegeți. În funcție de preferințe, se pot găsi diferite tipuri de mirosuri, cum ar fi florale, fructate, lemnoase, citrice, marine sau chiar arome mai exotice.  

Site pisoar antistropire parfumate -diverse arome 


Toaletele sunt locurile în care mirosurile neplăcute se adună, dacă nu ești atent tot timpul. Iar, într-un hotel, asta ar însemna pierderea clienților și recenzii negative.  

Venim în ajutorul dumneavoastră cu o soluție inedită, parfumată și care e antistropire. Sita de pisoar este o alegere elegantă și frumos mirositoare, ea putând fi folosită la orice tip de pișoar. Clienții vor fi plăcut surprinși de ea, iar dumneavoastră nu va mai trebui să vizitați toaleta atât de des, pentru curățare.  

Dispenser hârtie igienică, mini jumbo, metalic 


Și dacă tot am vorbit despre igiena toaletei, vă propunem și un dispenser de hârtie igienică elegant, care să vă ușureze munca. Are un preț foarte mic și se instalează ușor, fiind potrivit tuturor tipurilor de decor.  

La Alesano.ro, ne preocupă foarte mult mulțumirea clienților noștri. De aceea, ne dorim să oferim produse de calitate, care să ajute cu adevărat industria ospitalieră și care să reprezinte o investiție foarte bună. De aceea, selecția noastră de produse, de astăzi, este considerată indispensabilă unui hotel sau unei pensiuni, fiind ideală pentru afacerile mici care își doresc să ridice standardele de ospitalitate pe care le oferă.  

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!